發新話題

[完成] 聯賽: Sacred_ vs スパイ

[Close]
2. 每逢星期2會用作評分及處理比賽爭議,所以星期2不能比賽。
唔會向vlan既惡勢力低頭

唉唔打了 我地改時間都有盡早通知...我地班人就都你地8點打
衣加一句食飯我地等左40min
一場信長(唔係快攻)閒閒地都一個鍾以上
呢場我就唔打了
計分隊話事吧

星期6,日約過..最空閒的時間你地唔打..
(重點之前雙方約過星期6,日晚打,,)
E+你地約星期1..
我團團長沒有答應過..
怎可以當約了..
(單方面約怎可作準)
重新約過星期2打就不行嗎??
你團長話星期2要團練..
其實打左聯賽唔可以嗎?
求明天打返..不然就由評分員話事

P.S.其實..你地約左星期6/日打~你地打唔到e經你地失約
(((((((
Sacred_ 說:
星期5  9點半-10點個時打左一場先
睇下之後仲夠唔夠時間打..唔夠就星期6/星期日打
ok?
[c=38]`◆ײ傻B《Sam》♥[/c] 說:
ok
Sacred_ 說:
因為我團要等d人放工
thx
[c=38]`◆ײ傻B《Sam》♥[/c] 說:
k
已確認))))))

引用:
原帖由 杜奧吧=] 於 2010-12-6 20:55 發表
星期6,日約過..最空閒的時間你地唔打..
(重點之前雙方約過星期6,日晚打,,)
E+你地約星期1..
我團團長沒有答應過..
怎可以當約了..
(單方面約怎可作準)
重新約過星期2打就不行嗎??
你團長話星期2要團練..
其實打左聯 ...
有急事都要打左先?
同埋我係有改時間
但係 我地改時間之餘係有提早好多通知
再者 你地尋日話要8點打
我都CALL曬D團員叫佢地快D返到屋企同埋早D食飯
但係之後你地同我地講 話有人食緊飯
但之後我地等左40MIN 都可開到場
咁之後我地就冇時間可打
但你地又話要今日6點之前打
我地6點個陣係冇人
個個要返工 返學
6點個時好難搵夠5個
我自己係返學既都係岩岩返
再跟住就係以下既對話
乂牙言##魔法物語||心跳始動*日本語X????大?(??????) 說:
我先係團長..昨天你地話星期日打唔到就星期一,,
我只是說應該得..
我沒有約實時間..
約8點果個唔係團長LOR唔該..
如果對面唔介意..希望聽日打返
今日D人.唔係食飯就考試,,
冇人在女2

即係搵個係冇話得事既人黎約時間
約完之後話唔係團長 唔算
咁我都可以話 你地果個唔係團長
之前所確認既都係無效啦

我是來留名的
i am華Dee
i am樹熊

約實左時間,一句話唔係團長就可以唔洗理人感受,你都幾SM

團員亂約時間應該係團長既失責吧.
i am華Dee
i am樹熊

你地星期6,日潛水..單方面話星期1補打返..你地都SM

??咁邊個同你確認星期1打??
唔通係~杜奧吧個AC?
唔通係SAM個MSN~AC?
星期6,日確定係SAM個MSN..當然有效
你地唔理星期6,日我地等你地的感受???
E+你地咁得閒講野又唔打返??
做咩掛住團練都唔打??
(6/12/2010  20:43:33  Sacred_  [c=38]`◆ײ傻B《Sam》♥  因為我聽日約左d考生團測 )

Sacred_ 說:
星期5  9點半-10點個時打左一場先
睇下之後仲夠唔夠時間打..唔夠就星期6/星期日打
我地都就你 比時間你約....約左星期6/日又打唔到

公有公說理,,婆有婆說理
只想問一問..你地現在能抽空打聯賽嗎>??
究竟團測緊要定聯賽緊要先?

話說星期6/日我都哂錢去網巴等聯賽
之後你話星期一先吧.
我都o左
以家打返場?

時間就你約星期6/日先...已確認左...你地就打唔到,..係唔係你地失約先

O
有特發事
有急事
工作上有野要做多左
你有得SAY NO?
真係抽唔到時間我都預先左好多同你講掉時間
但係你地尋日 話就話8點 但食飯係40MIN?
去食自助餐?
跟住又要一句話
今日6點之前打返
請問我地有人未返工
點打?
我返學都係6點半先返到屋企點打?
現在等評分團隊評啦
反正而加都冇得上傳

原本星期6/日就係放假時間......你明知星期一要番工番學.... 我地過陣就星期5/6日都得閒..時間又你地比先... 你地唔得閒...我地夠唔閒la 原來正係可以你地唔得閒先明白

發新話題