45 123
發新話題

[完成] 聯賽: 戀星_ vs ._.

[Close]

聯賽: 戀星_ vs ._.

遊戲類型: 信長聯賽
比賽模式: 互換交量
比賽限期: 2010-12-07 06:23
比賽規則: 敬請認真閱讀 聯賽規則
挑戰內容: 織田軍開場, 第二回合互換陣型

幾時打得~~~~~~~~~~~~~

星期5,6日 夜晚~~~~~~~~~~~~
日子你定
有冇msn 留一留

e家得唔得?  如果星期6日 就要11點半到~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 秒7頭 於 2010-12-3 23:43 發表
e家得唔得?  如果星期6日 就要11點半到~~~~~~~~~~~
=.=你之前幾日又唔回覆
e+臨時先話打 .......=]
聽日吧 時間係咪11點半?
請確認。

戀星_ vs ._. 團 2010-12-04號 11:30pm
連打兩場 如無問題
請戀星團確認。

嗯 今晚11點半~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

請問有冇msn 交換方便聯絡?

我地已齊人~~~~~~~~~~
對面請準時開場 =]

11:30 pm 已到
請對面 團2 開場~~~~~~~多謝合作

ok 岩岩放工  e家搵人開場~~~~~~~~~~~~~~

盡快~~~~~~~~~~~~~~已經36分

第1場無腦陣贏say技術性贏  真係笑能死我=.=  我地田軍45加冇果 都守到1粒鐘 第2場 40分鐘唔夠88  who先係技術性贏???

第1場45+雙控 都可以話技術性嬴..笑料
不過第2場洗泉又洗得幾開心=,=

咁你嬴唔嬴到
係唔係打和?
嬴就係嬴
輸就係輸
打和就係打和
既然無技術嬴到我地
炮咩咀^^"

引用:
原帖由 秒7頭 於 2010-12-5 02:00 發表
第1場無腦陣贏say技術性贏  真係笑能死我=.=  我地田軍45加冇果 都守到1粒鐘 第2場 40分鐘唔夠88  who先係技術性贏???
45 係你地問題 唔關我地事
無果 係你地問題
吹到讓果=] 係搶唔到隻果姐 唔係讓=]
讓既定義都唔識? 返小學勞改一下啦

自已神機走場 仲好意思話45
開波45就話叻叻
打打下 走場 話45? 輸就賴三賴四
嬴就炮咀?.?
結果 咪又係打和?
^^嬴到?????????笑

45 123
發新話題