發新話題

[完成] 聯賽: 戀星_ vs ._.

[Close]
唔好意思=.= 第1場場主的確冇搶果^^
第2場40分鐘唔夠就gg  咁都唔算技術性贏  真係唔知咩叫技術性了^^
無腦陣加果心 都要1粒鐘先gg 相反我地冇果 加槍陣 38分鐘gg who技術性^^?

引用:
原帖由 秒7頭 於 2010-12-5 02:21 發表
唔好意思=.= 第1場場主的確冇搶果^^
第2場40分鐘唔夠就gg  咁都唔算技術性贏  真係唔知咩叫技術性了^^
無腦陣加果心 都要1粒鐘先gg 相反我地冇果 加槍陣 38分鐘gg who技術性^^? ...
乜完場係計分鍾gg架??
嬴就係嬴輸就係輸
打和就係打和
事實上 你係E次聯賽 戰績係嬴我定係打和?

如果計分鍾gg就可以分出實力相差既話
以下既人 應該係全聯盟最強吧
http://www.youtube.com/watch?v=Zuip6dgeI3g
11分鍾就gg
無乜人夠佢快啵
佢實力一定好神( 以你既理論既話)

唔同既陣自然唔同時間gg架啦^___^" 有限時gg?

你要駁咪俾你駁  我都廢時留言了 貴團實力如何 大家心照 我正知道第2場隻長中超級敗點
如果你用槍陣可以38分鐘gg我地(以你既理論 唔同既陣唔同時間g 嗜係槍陣一定要38分了) 我滅團好了

甘聯合5打4仲要成粒鐘先g到又真係囧左d =.=

引用:
原帖由 秒7頭 於 2010-12-5 02:54 發表
你要駁咪俾你駁  我都廢時留言了 貴團實力如何 大家心照 我正知道第2場隻長中超級敗點
如果你用槍陣可以38分鐘gg我地(以你既理論 唔同既陣唔同時間g 嗜係槍陣一定要38分了) 我滅團好了 ...
貴團的實力如何  大家亦一樣心照
貴團仍然堅持咁計較時間GG , 果然很強。
可以係打和的情況之下 仍然覺得自已係獲得勝利

無錯 長宗係敗點  但係唔好忘記貴團之所以咁快gg 並非貴團的實力強
只係有隻傻仔長宗於早期就俾武田殺馬拎裝,如果長宗無犯下此等低能智障弱智錯誤
相信貴團亦自已清楚無可能咁快可以gg 唔好因為時間上的偏差
就覺得自已是神手。

引用:
原帖由 Español♥占 於 2010-12-5 09:35 發表

無錯 長宗係敗點  但係唔好忘記貴團之所以咁快gg 並非貴團的實力強
...
真係唔知認咩叻
第1場有睇rp都係優勢係邊邊度.
走左隻主力
雙控,雙變身直爆有幾難=.=?
第2場長宗又真係幾正 比槍神2槍8.8
丫. 吊 唔係 長宗2槍 義龍 3槍

唔講我仲以為第2場快攻黎

引用:
原帖由 戀星_帥風 於 2010-12-5 11:02 發表

真係唔知認咩叻
走左隻主力
丫. 吊 唔係 長宗2槍 義龍 3槍 ...
走英係你地問題
唔好將走場既問題放係對手身上
係你地既問題導致給gg
情況就好似第2場 長宗自已問題低能俾人殺馬汁左裝
都係自已問題  點解對手係輸果陣認自已問題出錯面對敗北
而你地卻選擇用藉口黎回避??  
照你咁講法 你覺得E次聯賽 你對._.團係取得勝利了 對嗎

今次我睇到既係打和 並唔係勝利   ~
而._.面對既就肯面對打和的事實 在第2場給汁裝 都唔會拎黎做藉口
相反 戀星團卻因為自已問題斷線 將責任推卸俾對面團  更將自已無能搶唔到果既事件
當作讓果論 跟本你自已搶唔到 仲要係中期打" 讓果"

引用:
原帖由 戀星_帥風 於 2010-12-5 11:02 發表

真係唔知認咩叻
走左隻主力
丫. 吊 唔係 長宗2槍 義龍 3槍 ...
我隻2龍何時有比你3槍 不要老完就屈@@很沒品的喔!!第一埸 你方的森爛肥了才彈的 我們難打少少也很正常 你也應該要睇涼一下 我們也是第一次聯合用長宗和果心 配合不黎 也不用見怪

引用:
原帖由 Español♥占 於 2010-12-5 11:58 發表

走英係你地問題
唔好將走場既問題放係對手身上
係你地既問題導致給gg
情況就好似第2場 長宗自已問題低能俾人殺馬汁左裝
都係自已問題  點解對手係輸果陣認自已問題出錯面對敗北
而你地卻選擇用藉口黎回避??  
照你 ...
唔係我地無能搶唔到果  係場主根本沒搶果 信不信由你

引用:
原帖由 Español♥占 於 2010-12-5 09:35 發表

...
長宗俾人汁3000 就38分鐘gg 點解我地冇果加斷1主力 都頂到成粒鐘???

引用:
原帖由 秒7頭 於 2010-12-5 23:58 發表

唔係我地無能搶唔到果  係場主根本沒搶果 信不信由你
咁既然唔搶果 講咩讓果
唔通聯合軍唔用長宗 就係讓長宗咩
唔打都打左 和局就算
何苦要炮咀?!

就係唔搶果先叫讓果 你究竟知唔知咩叫讓果

唔搶果 又唔係讓果  搶唔到 又唔係讓果 求解釋咩先叫讓果~~~~~~~~~~~

團隊Español    你有份打???  請槍 ???????????????????

發新話題