17 12
發新話題

[完成] 聯賽: EsCapE. vs 花

[Close]
痴線 邊有得咁型   .

.

係打比賽之前都有

咁我吾清楚喎e度, yan係後來收, 吾通花團既人打聯賽都吾得?

如果係咁既話我無清楚比賽規則,可以判我地輸,我地無意見

總結佢係我收完先打聯賽,都算係一個花團身份,

都係戈句咁在意我地輸都無妨

都係呢句判我地輸都無妨 = =

我無睇清楚到 輸都無意見

引用:
原帖由 Crims0n 於 2010-12-4 22:48 發表
同你講- - 你地入區開波果陣
我就睇出面 vlan 團2 有幾多個花團
點知 我一直都係睇到4個
之後就無啦啦開左波
第1日場 我就同我d 隊員say hea打is ok 反正對面請槍 我地win梗

yan.x3x <  登記花團日期 2010-12-04
...
第1日場 我就同我d 隊員say hea打is ok 反正對面請槍 我地win梗

如果你地一早知既吾可以早d出聲咩,咁我知道左可以換番比賽名單既人出黎

成件事跟本可以避免

然後輸完一場先講番,真係吾知咩居心

無  == 我地第1場係輸左就輸左 吾抵得有人串成咁話咩0死

聽人講你地第1場d對話好串,我地第2場的確係無0死,但係可以打到人中離

一早係前幾頁都講左, 我無清楚係我問題 判我地輸無意見

你重覆講都無用,, 前幾日睇我同個同學係網巴打路人隻阿市都0死,我相信佢係阿市最勁

引用:
原帖由 張國強 於 2010-12-4 23:05 發表
一開始諗住玩下野姐 話我個名=章角橙  你地係唔係誤會左d咩?  唔信可以查一查ip           銘爺同埋團長大佬都去左食飯 咪搵我地依d2打6黎打聯賽囉
點知你地會錯意 以為我就係銘爺 ...
你咁緊張做咩= = 我地完全無汁著係e個問題度

來個小總結:

我地第1場輸完無怪任何野,

原來你地一早清楚我地有人吾可以比賽,

一早存心想比個陷阱我地

一早講我可以換人避面左呢件事既出現

我無清楚度守則, 係我問題判我地輸無意見

隻信玄0死都無問題,然後全頻打咩0死完場

都無問題,anyway第2場我地洗泉打到你們中離

只可以怪你們 , 如前幾頁所講你地唯一可以怪我地請左個女生玩果心洗你地泉.

我明白你地第1場嬴係出正選, 第2場輸係因為出考生hea打,

從來無串過你地廢

來個小總結:

一早存心想比個陷阱我地

只可以怪你們 , 如前幾頁所講你地唯一可以怪我地請左個女生玩果心洗你地泉.

我明白你地第1場嬴係出正選, 第2場輸係因為出考生hea打,

從來無串過你地廢,我好明白你地如果出番第1場d人馬絕對會好大勝算

引用:
原帖由 Ms.flower 於 2010-12-4 23:21 發表
來個小總結:

一早存心想比個陷阱我地

隻信玄0死都無問 ...
其實引用多一次呢度,已經完結哂所有野

引用:
原帖由 Crims0n 於 2010-12-4 23:34 發表
我地沒有串咀-.-
係第1場 我地有個團員 用武田 好似 太認真-.- 搞到完場0死
咁你地就5服
哎也 1場團戰 時間 40幾min 咁長 咁都殺5到隻武田1次 真係5抵

咁第2場 你地win左 就上黎回post

仲有-.-牙嬸 係無年齡介限-- ...
聽人講你地rp自己既對話好串咀,

你貼上黎就代表你地真係無串過,

同埋我地都無串,只係最後洗泉殺你地, 唉,成個溫泉係前面又回mp又回血都可以比人殺到咁

然後中離,真係無野好講

來個小總結:

一早存心想比個陷阱我地

從來無串過你地廢,我好明白你地如果出番第1場d人馬絕對會嬴

17 12
發新話題