18 12
發新話題

[完成] 聯賽: EsCapE. vs 花

[Close]
吹到嘉欣都算槍手.............................
對唔住
佢的確係花團最強..............女將
不過係e幾日先正式入花團
只係奇怪點解一個女仔都可以被人當係搶手

幾個月要KEEP住係咁打仲要有限人數
踢波都有幾十人任你可以用
難度打信長來來去去都係要出果D人?

不過,規舉就係規舉
要判就判我地輸吧~~最好取消埋個比賽資格
聯賽盃無埋花團
一定好有公信力
好吸引大家去打

真係唔明點解你覺得出條女都可以咁大聲鬧
佢係花團已經係接近最冇實力一個

引用:
原帖由 花〝Mk 於 2010-12-4 22:55 發表
軍布都冇埋
擺明仲有好多
睇黎佢地真係好廢
連全面洗泉都唔識

引用:
原帖由 花〝Mk 於 2010-12-4 22:56 發表

象其1v1 me紅
唔好啦~~~~信長界我仲未遇到一個可以真真正正令我服輸既人
難道你仲未輸夠?

引用:
原帖由 EsCapE.Ming 於 2010-12-4 22:57 發表
我戈場係0死
咁請問你地洗我地泉戈陣又有冇人0死 ?_? 你地都keep得圖 點解你唔影埋戰積圖呢 咁樣好睇d wor
請問你地有冇拎過冠軍?
請問你地歷黎最好既比賽戰績係咩??
請問幾時先可以見到你地受人公認有實力???
請問你地最近既比賽灣仔陽光盃有無能力去證明你地咁有自信既表現????

引用:
原帖由 EsCapE.Ming 於 2010-12-4 23:02 發表
我深信我武田信玄的實力  比你地玩家公認的 信玄神強吧?_?
知唔知咩叫「公認」?
知唔知武田信玄有何實力??

無腦英玩得再勁都係無腦英
不過無腦英玩到可樂上兵咁快又咁難捉就真係好受公認有實力
至於我地團果個上泉
就一定係公認無腦果隻
而且仲做到「天天是武田」
打贏台灣76拎埋G.G.C盃
希望你都做到出黎俾大家睇

引用:
原帖由 Crims0n 於 2010-12-4 23:10 發表
-.- 都係果句 我地至在玩
我地沒砲咀

我地說d野 都係同盟果邊講

加上-.- 第1場搵團長打

第2場 我地係比d團員吸下經驗-.-

佢地經驗 尚淺  別怪

我見第1場win 第2場先hea打

應該係咁講 我見你地 名單不一 先搞 ...
打到有人中離
連路人場走場都被人公認無品
仲要打團
仲要打比賽
仲要vlan聯賽盃
即係你地團覺得贏左一場就可以無視vlan聯賽盃既重要性同基本尊重去派會走場既團友作賽
right?

引用:
原帖由 Crims0n 於 2010-12-4 23:17 發表
呢句應該係我同你講--
你地強團 就可以無視比賽規則?
惡人先告狀-.-
無~~前面都講左
判我地輸無問題
取消埋參賽資格都唔介意
我地花團上下無人在乎
只係你果句「請槍」太好笑
我想唔留言都唔得

why可以打比賽都走場
can 答?

引用:
原帖由 EsCapE.Ming 於 2010-12-4 23:18 發表
  你都講得岩既 但你地花團都一樣無視名單不一  無視vlan聯賽既重要性同基本尊重   大家打個和姐 唔好咁la  做番朋友ok?

名單不一但都係派花團人
最多無視規則
談唔上無視重要性同基本尊重
至於走場呢?.?
我個人評論唔代表一切
不如問下其他人,問埋你自己吧

做朋友無咩所謂
反正多一個朋友好過多一個敵人

我地確確實實唔係好在乎贏唔贏
有無得打落去
唔知你地點呢

引用:
原帖由 BAka_tung 於 2010-12-4 23:24 發表

將收_啦 既 方程 代入 x ?
串呢個字我可能解釋俾你聽
串,有時錯寫做寸,指一個人態度唔好、沙塵、招積。
正字係「竄」

引用:
原帖由 張國強 於 2010-12-4 23:29 發表
既然唔在乎;咁你地仲係到嘈乜啊??
你咪係到前言不對後語啦,,拜託!!
唔該你組織一下先好回post啦!!
我地唔在乎有冇得打
我地只係在乎有人指控我地「請槍」
在乎有人自以為一場「武田信玄0死」代表實力受公認
未清楚思考觀念邏輯概念既似乎唔係我地

引用:
原帖由 Crims0n 於 2010-12-4 23:34 發表
我地沒有串咀-.-
係第1場 我地有個團員 用武田 好似 太認真-.- 搞到完場0死
咁你地就5服
哎也 1場團戰 時間 40幾min 咁長 咁都殺5到隻武田1次 真係5抵

咁第2場 你地win左 就上黎回post

仲有-.-牙嬸 係無年齡介限-- ...

你依d就好明顯真係將本來文字既意思曲解

有好多字可以精確咁定義佢既意思,即係「男性」、「女性」依d概念,大可以將依d描述既字眼劃分為可「精確性定義」既字。但「阿叔」、「阿嬸」依d詞語,總不能好確實咁定義「幾多歲至幾多歲就叫做阿叔、阿嬸」,可以將佢地劃分為「約定性定義」。用依d字眼雖然無精確性,但都有約束性管制,你將一個6歲既男性定義為「阿叔」,就肯定係扭曲左「阿叔」原本既意思,將一個13歲既妹妹定義為「阿嬸」,就肯定可以話你完全用錯字。

我唔知你係邊度跟邊d老師學埋依d知識,如果真係有d咁既老師誤人子弟應該早就應該被人聲討。

引用:
原帖由 張國強 於 2010-12-4 23:36 發表

你咁樣講;你姐係想姐d二想公認自己係強啦- -"
事實上,,我覺得而家咁炮落去有咩用啊?
你地都係想我地認輸姐?
講真,,我地係唔會囉- -
吹到叫咁多人黎回post;
你地想証明d咩啊?
咪又係得個多人既團.. ...
花團一向受公認有實力既團
要借d易?.?
不過我係花團算係無咩實力
況且我總覺得實力唔係靠自己把口講

我無炮,只係討論一下
依個係討論區
我咪用我既理性去留言討論一下囉
有問題?

引用:
原帖由 CoOLZak 於 2010-12-5 00:03 發表

不支持滅團      團不跟號一樣     團是屬於大家的
你既意思係咪將會連e個帳號都用黎挑戰一番?

引用:
原帖由 分身人 於 2010-12-5 00:06 發表
花團講到幾威幾威
輸左潛水

講到對面幾廢幾廢
招人滅團都唔敢
面子何在呀花團
唔會話唔敢招人滅團
只係堂堂花團如果主動咁向普通團隊招滅團
會呃殺其他團隊既生存空間
無疑阻礙vlan團隊發展

不如認真講
有幾多隊真係有能力或者有可能性可以打贏花團滅花團?
10隻手指數得哂

至於對面咩實力
我不作評價
希望灣仔盃可以真真正正一戰

18 12
發新話題