16 12
發新話題

[完成] 聯賽: EsCapE. vs 花

[Close]
一開始諗住玩下野姐 話我個名=章角橙  你地係唔係誤會左d咩?  唔信可以查一查ip           銘爺同埋團長大佬都去左食飯 咪搵我地依d2打6黎打聯賽囉
點知你地會錯意 以為我就係銘爺

咁你又做乜標纖住我個句野啊?
仲話冇執著= =??
笑料黎?

我覺得你真係可以檢討下先啦~
仲講到自己岩哂我地錯哂;
強團=一切??
強團=唔洗守規則??
我覺得你咪似住自己係花團就係到似住大佬講野啦,,
拜託啦~

收_啦;
咁都叫冇串- -
咁咩先叫做串啊??

完全唔明囉- -"
你講咩啊?
我又冇真係要你解釋= =
我係要講個個解釋啊!!
你乜水啊?
而家關唔關你事啊?
你只不過係花入面其中一個成員炸

既然唔在乎;咁你地仲係到嘈乜啊??
你咪係到前言不對後語啦,,拜託!!
唔該你組織一下先好回post啦!!

0死又關唔關你事啊?
而家係我地同花團既事;
關你呢個外人咩事啊?
唔該你行埋一二邊啦;

引用:
原帖由 花英雄 於 2010-12-4 23:32 發表

我地唔在乎有冇得打
我地只係在乎有人指控我地「請槍」
在乎有人自以為一場「武田信玄0死」代表實力受公認
未清楚思考觀念邏輯概念既似乎唔係我地 ...
你咁樣講;你姐係想姐d二想公認自己係強啦- -"
事實上,,我覺得而家咁炮落去有咩用啊?
你地都係想我地認輸姐?
講真,,我地係唔會囉- -
吹到叫咁多人黎回post;
你地想証明d咩啊?
咪又係得個多人既團..

引用:
原帖由 倉鼠 於 2010-12-4 23:35 發表
EsCapE.成**粗口**日做埋d小動作上位..真係路過都要**不良詞語**7你...
好心照下鏡la...打機打上腦? 洗吾洗搵個醫生睇睇你班智障仔
我就唔信你未講話粗口囉- -"
係到標纖我地;我地點做小動作啊?
你有咩証明啊??
就係得把口講;好心你咪好似d___咁講野啦!!
溫馨提示:有口話人冇口話自己;通常話人個d都係有d問題呀啦= =
我相信呢到個個都係正常人黎;
唔通樓上就係咁智障?

引用:
原帖由 倉鼠 於 2010-12-4 23:38 發表
爆你就緊..你攪小陣野..我咪吾爆你囉...犯賤?
完全唔明你講乜囉- -
開口埋口都係講埋咩小動作??
咩料啊?
可唔可以講明小小你想講既野啊??
同埋可以唔洗咁勞氣!!

引用:
原帖由 倉鼠 於 2010-12-4 23:40 發表
真係吾止一兩次.成**粗口**日放工係屋企都一定見到呢班智障仔曲線上位.]
今日心情好.咪炮下佢地囉
你係咪指緊你自己啊?
今日係咪講粗口講到上哂腦;
而家又想講啊?
無任歡迎!!

引用:
原帖由 倉鼠 於 2010-12-4 23:42 發表
標纖你地?你地吾攪事出黎?我會冇野做炮你..用下你個腦諗下.
我地點搞事啊?
你咩料啊?
真係完全唔明你講咩啊?
好心你真係用下個腦諗下野啦x2

引用:
原帖由 陳小的 於 2010-12-4 23:43 發表
不如滅團
hihihihihihihihihihihihihi
你又咩新鮮蘿蔔皮啊?
滅唔滅又關唔關你事啊?

引用:
原帖由 倉鼠 於 2010-12-4 23:45 發表
x2..- -e家興呢d打法?..真係成個小朋友咁  
問你呀 7頭 過左介奶期未呀
我想講;點解你會咁執著我打咩呢?
其實你仲似___多d囉;
我打完一句野;你就執我一句...
你又算完手指未啊?

引用:
原帖由 花英雄 於 2010-12-4 23:47 發表

你依d就好明顯真係將本來文字既意思曲解

有好多字可以精確咁定義佢既意思,即係「男性」、「女性」依d概念,大可以將依d描述既字眼劃分為可「精確性定義」既字。但「阿叔」、「阿嬸」依d詞語,總不能好確實咁定義「幾 ...
呢d都係一個名黎既姐;
只不過係人定義出黎;
冇咩大不了...

16 12
發新話題