發新話題

[完成] 聯賽: EsCapE. vs 花

[Close]
引用:
原帖由 YaN.x3x 於 2010-12-4 23:37 發表
第1場掛住食飯單手hea住玩搞到冇去殺隻武田,,比佢0死完場係度串,,第2場一用2隻手玩番就玩到洗人地泉,, 搞到對面個個死咁多
我都明白既 因為我第一場都係食緊飯 一心二用緊~__~

相信經過呢個post.好多人的f5都會爛哂=.=

真係吾止一兩次.成**粗口**日放工係屋企都一定見到呢班智障仔曲線上位.]
今日心情好.咪炮下佢地囉

回復 172# 的帖子

咁又係既 見你地第1場輸咁慘 第2場 咪放下水 比你地贏番 等你地無咁型姐

引用:
原帖由 Crims0n 於 2010-12-4 23:40 發表
咁又係既 見你地第1場輸咁慘 第2場 咪放下水 比你地贏番 等你地無咁型姐
好威威咁=3=

引用:
原帖由 倉鼠 於 2010-12-4 23:38 發表
爆你就緊..你攪小陣野..我咪吾爆你囉...犯賤?
完全唔明你講乜囉- -
開口埋口都係講埋咩小動作??
咩料啊?
可唔可以講明小小你想講既野啊??
同埋可以唔洗咁勞氣!!

引用:
原帖由 MinG. 於 2010-12-4 23:37 發表
escamp.
實力不是講出黎的
笑死人咩
字都未識串 學人出黎抽水
番龜啦你

不過escape.團又真係幾無賴

不過都好彩 我無出到場 你地無得報番仇  學冰島 : 不想有機會給人家報仇

引用:
原帖由 EsCapE.Ming 於 2010-12-4 23:40 發表
我都明白既 因為我第一場都係食緊飯 一心二用緊~__~
咁第2場去wc食?

睇黎要本神出手先可以平息呢場既昏爭

回復 180# 的帖子

標纖你地?你地吾攪事出黎?我會冇野做炮你..用下你個腦諗下.

要上位 不是一步登天的 ~~~~~~~~~

引用:
原帖由 倉鼠 於 2010-12-4 23:40 發表
真係吾止一兩次.成**粗口**日放工係屋企都一定見到呢班智障仔曲線上位.]
今日心情好.咪炮下佢地囉
你係咪指緊你自己啊?
今日係咪講粗口講到上哂腦;
而家又想講啊?
無任歡迎!!

引用:
原帖由 SinG. 於 2010-12-4 23:41 發表

笑死人咩
字都未識串 學人出黎抽水
番龜啦你

不過escape.團又真係幾無賴
你估我會記得呢d大團既名咩

你問我冰島係點串我都唔知點答你啦

來個小總結:

我地第1場輸完無怪任何野,

原來你地一早清楚我地有人吾可以比賽,

一早存心想比個陷阱我地

一早講我可以換人避面左呢件事既出現

我無清楚度守則, 係我問題判我地輸無意見

隻信玄0死都無問題,然後全頻打咩0死完場

都無問題,anyway第2場我地洗泉打到你們中離

只可以怪你們 , 如前幾頁所講你地唯一可以怪我地請左個女生玩果心洗你地泉.

我明白你地第1場嬴係出正選, 第2場輸係因為出考生hea打,

從來無串過你地廢,我好明白你地如果出番第1場d人馬絕對會嬴

發新話題