發新話題

[完成] 聯賽: EsCapE. vs 花

[Close]

回復 177# 的帖子

我真係勁期待同loser打聯賽

引用:
原帖由 Crims0n 於 2010-12-4 23:46 發表
我真係勁期待同loser打聯賽
期待同現實係唔同嫁

10. 正式比賽期間請保持禮貌,禁止互罵,粗口說話及其符號;如向對方發出挑釁或侮辱性言詞,會被判輸.

到底 個下 0死完場 應該算什麼 讓人們來評吧

引用:
原帖由 MinG. 於 2010-12-4 23:44 發表

第一場又吃

第2場又吃

一定係第一場吃完再去wc黎多次啦
無他既 我第一場打完真係去左食飯  但岩岩個名單不一女又話第一場hea住打 我咪作下故仔話食飯一心二用囉 >"<

引用:
原帖由 Believe. 於 2010-12-4 23:47 發表
10. 正式比賽期間請保持禮貌,禁止互罵,粗口說話及其符號;如向對方發出挑釁或侮辱性言詞,會被判輸.

到底 個下 0死完場 應該算什麼 讓人們來評吧 ...
實力的表現

[imghttp://img294.imageshack.us/img294/7643/201003233543f82bd693ca8.png[/img]

引用:
原帖由 Crims0n 於 2010-12-4 23:34 發表
我地沒有串咀-.-
係第1場 我地有個團員 用武田 好似 太認真-.- 搞到完場0死
咁你地就5服
哎也 1場團戰 時間 40幾min 咁長 咁都殺5到隻武田1次 真係5抵

咁第2場 你地win左 就上黎回post

仲有-.-牙嬸 係無年齡介限-- ...

你依d就好明顯真係將本來文字既意思曲解

有好多字可以精確咁定義佢既意思,即係「男性」、「女性」依d概念,大可以將依d描述既字眼劃分為可「精確性定義」既字。但「阿叔」、「阿嬸」依d詞語,總不能好確實咁定義「幾多歲至幾多歲就叫做阿叔、阿嬸」,可以將佢地劃分為「約定性定義」。用依d字眼雖然無精確性,但都有約束性管制,你將一個6歲既男性定義為「阿叔」,就肯定係扭曲左「阿叔」原本既意思,將一個13歲既妹妹定義為「阿嬸」,就肯定可以話你完全用錯字。

我唔知你係邊度跟邊d老師學埋依d知識,如果真係有d咁既老師誤人子弟應該早就應該被人聲討。

引用:
原帖由 倉鼠 於 2010-12-4 23:45 發表
x2..- -e家興呢d打法?..真係成個小朋友咁  
問你呀 7頭 過左介奶期未呀
我想講;點解你會咁執著我打咩呢?
其實你仲似___多d囉;
我打完一句野;你就執我一句...
你又算完手指未啊?

回復 212# 的帖子

我期待緊你幾時係vlan消失 比我清靜下

回復 196# 的帖子

都話 我都沒出考生  
你5好再重覆你既總結.

唔怕同你講地 其實我玩信長咁耐 隻隻英都有0死經驗 當了信屆最強

引用:
原帖由 EsCapE.Ming 於 2010-12-4 23:47 發表
無他既 我第一場打完真係去左食飯  但岩岩個名單不一女又話第一場hea住打 我咪作下故仔話食飯一心二用囉 >"
me誤以為你第2次係去wc 吃

回復 218# 的帖子

算完手指..笑料..連自己打咩都吾知..
問緊你呀 7頭 過左介奶期未呀

引用:
原帖由 花英雄 於 2010-12-4 23:47 發表

你依d就好明顯真係將本來文字既意思曲解

有好多字可以精確咁定義佢既意思,即係「男性」、「女性」依d概念,大可以將依d描述既字眼劃分為可「精確性定義」既字。但「阿叔」、「阿嬸」依d詞語,總不能好確實咁定義「幾 ...
呢d都係一個名黎既姐;
只不過係人定義出黎;
冇咩大不了...

怎麼才算贏EsCapE.?

1.要在EsCapE.顛峰期打定勝負
2.要在EsCapE.內部沒有矛盾的時候打
3.要在EsCapE.Ming狀態最好的時候打
4.你不能往大本起手
5.你不能遠射大本
6.你不能防守反擊,你要全隊都攻出來
7.你不能壓迫式防守,要給EsCapE.對於足夠的空間發揮
8.你不能擺鐵桶陣
9.在你的主場,你不能有主場哨,裁判要偏向EsCapE.,最好一開場就給花團一張紅牌
10.EsCapE.Ming玩武田衝大本的時候,你不能幾個英雄去攔截,要讓EsCapE.Ming順利GG
11.你不能鏟EsCapE.Ming
12.你進的球前要把EsCapE.每個隊員都過一遍,最好把兩個邊的隊員都過一遍,然後再把軍布折掉,這樣才是真水平,否則EsCapE認為是靠運氣
13.你英雄在本方大本不能開大腳
14.你要允許EsCapE的教練中場休息進裁判室交流
15.務必遵守以上守則,否則即使你不小心贏了,EsCapE迷也會說你是勝之不武,說你是靠運氣,說你無恥。EsCapE.迷總是可以找到一條理由來說明你不應該贏。

將一個13歲既妹妹定義為「阿嬸」,就肯定可以話你完全用錯字。

發新話題