發新話題

[完成] 聯賽: EsCapE. vs 花

[Close]
引用:
原帖由 分身人 於 2010-12-5 00:06 發表
花團講到幾威幾威
輸左潛水

講到對面幾廢幾廢
招人滅團都唔敢
面子何在呀花團
唔會話唔敢招人滅團
只係堂堂花團如果主動咁向普通團隊招滅團
會呃殺其他團隊既生存空間
無疑阻礙vlan團隊發展

不如認真講
有幾多隊真係有能力或者有可能性可以打贏花團滅花團?
10隻手指數得哂

至於對面咩實力
我不作評價
希望灣仔盃可以真真正正一戰

回復 283# 的帖子

花團5跟名單出賽 你地班薯仔 醒未?

引用:
原帖由 Crims0n 於 2010-12-5 00:10 發表
你5好再亂講野. 自己錯 推卸責任.
加上呢個聯賽 5係第1個星期 都差5多 試左成個月
你咁講 你有d搞到我 想睇番你地之前d聯賽rp 有冇 名單不一.

用番a_c 既句話.
當你殺左人
你5知殺人係犯法 因為我無睇過基本法.
如 ...
其實我係
基本法怪
你好嗎?

講到幾威幾威 柯屎咪又係坐低垃圾花英雄

回復 287# 的帖子

你花團?
你花問ja ^^

引用:
原帖由 花英雄 於 2010-12-5 00:11 發表

唔會話唔敢招人滅團
只係堂堂花團如果主動咁向普通團隊招滅團
會呃殺其他團隊既生存空間
無疑阻礙vlan團隊發展

不如認真講
有幾多隊真係有能力或者有可能性可以打贏花團滅花團?
10隻手指數得哂

至於對面咩實力
我 ...
唔會唔敢就好 我宜家就招你滅團戰

得啖笑
就算天邊星光給了我 未尋回最初

講到幾威幾威 柯屎咪又係坐低垃圾花英雄
招埋你一份
滅團ar

家姐團招滅團,誰接啊? 你地把嘴唔係好勁咩

天哥戰隊團招滅團,誰接啊? 你地把嘴唔係好勁咩

引用:
原帖由 b.siSter 於 2010-12-5 00:14 發表
家姐團招滅團,誰接啊? 你地把嘴唔係好勁咩
不接強團 只接新手團

花團快d接我

1.要在EsCapE.顛峰期打定勝負
2.要在EsCapE.內部沒有矛盾的時候打
3.要在EsCapE.Ming狀態最好的時候打
4.你不能往大本起手
5.你不能遠射大本
6.你不能防守反擊,你要全隊都攻出來
7.你不能壓迫式防守,要給EsCapE.對於足夠的空間發揮
8.你不能擺無腦陣
9.在你的主場,你不能有搶中立英,要讓EsCapE.搶先,最好一開場花團6LV一個斷線
10.EsCapE.Ming玩武田衝大本的時候,你不能幾個英雄去攔截,要讓EsCapE.Ming順利GG
11.你不能殺EsCapE.Ming
12.你爆大本前要把EsCapE.每個隊員都殺一遍,最好殺兩次,然後再把軍布折掉,這樣才是真水平,否則EsCapE認為是靠運氣
13.你英雄在本方大本不能主動攻擊
14.你要允許EsCapE的指揮儲存遊戲,如情況不理想,可從SAVE重新打過
15.務必遵守以上守則,否則即使你不小心贏了,EsCapE迷也會說你是勝之不武,說你是靠運氣,說你無恥。EsCapE.迷總是可以找到一條理由來說明你不應該贏。

最後關於名單不一問題
只可以說
明知道對面名單不一
何不提醒
要打完才說?
好似100米跑步
發現有人偷步
是否一齊跑過終點
輸了然後再提出偷步?

引用:
原帖由 Crims0n 於 2010-12-5 00:10 發表
你5好再亂講野. 自己錯 推卸責任.
加上呢個聯賽 5係第1個星期 都差5多 試左成個月
你咁講 你有d搞到我 想睇番你地之前d聯賽rp 有冇 名單不一.

用番a_c 既句話.
當你殺左人
你5知殺人係犯法 因為我無睇過基本法.
如 ...
其實《基本法》無提及有關殺人犯唔犯法既問題
因為《基本法》本來就係因為當時英國籍用香港到期問題,提及既主要都係有關香港主權同外交既野。
係一般既情況,警方都係根據《香港法例》執法。

有時真係覺得應該唔好打唔多信長,讀多d書。

引用:
原帖由 keroro軍曹 於 2010-12-5 00:13 發表

唔會唔敢就好 我宜家就招你滅團戰
你連團都冇喎師傅

垃圾花英雄 滅團呀

發新話題