發新話題

[完成] 聯賽: EsCapE. vs 花

[Close]
我當堂嚇左跳 然後得淡笑

回復 299# 的帖子

法律ok?
:funk: :funk:

引用:
原帖由 花英雄 於 2010-12-5 00:19 發表

你連團都冇喎師傅
我sly的                              

花問咪本團分隊囉
弱智仔訓醒味
http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... e%3D1&frombbs=1

分隊就唔係花團啦
訓醒未弱智仔

引用:
原帖由 FuNG520. 於 2010-12-5 00:23 發表
花問咪本團分隊囉
弱智仔訓醒味
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=323781&extra=page%3D1&frombbs=1
比人滅左號仲咁西多野講

比人滅號的感覺如何

引用:
原帖由 分身人 於 2010-12-5 00:25 發表
分隊就唔係花團啦
訓醒未弱智仔
係唔係花團你講架咩
叫勤仔出泥講英雄係咪花團囉好冇

你回多次就得 你話英雄唔係花團
搵團長出泥確認 確認左佢係甘點?

昨日我菲律賓工人行過街市~聽到有個買魚佬講有條仔叫做武田0死
係你 哈哈哈哈 我當場嚇左跳  然後得啖笑 下..下..呢個世界居然有人自稱為武田0死 咁即係公明當我流嫁姐 拿
我就叫不死戰士 你都要隱形魔免血剛 我就彩你都哂氣 直情秒殺你既 呢d就叫特異功能 呢度有隻煙屎 只要我輕輕一豬
就即刻變­為一隻殘左既魔免 因為我味發巧呀嗎 我發左功 變把91出黎都得­ 你話我果然無厘頭呀 我夠話你訓醒on狗狗咯
望咩呀?條氣唔順呀 就發個論黎大家睇下啦 當然你要補番­一百幾十萬我就唔在講嫁啦 啤咩呀?學野唔洗錢呀
抄低我電話係香­港:3345678~3345678 你唔搵我冇所謂 因為呢d­係你既捐失 十點後鍾唔好打黎 因為我訓左

我當堂嚇左跳 然後得淡笑

引用:
原帖由 FuNG520. 於 2010-12-5 00:27 發表

係唔係花團你講架咩
叫勤仔出泥講英雄係咪花團囉好冇

你回多次就得 你話英雄唔係花團
搵團長出泥確認 確認左佢係甘點?
花英雄
團隊:花問
我理西你確唔確認
比人滅左號仲咁西多野講

花團加油wor                                 

昨日我菲律賓工人行過街市~聽到有個買魚佬講有條仔叫做武田0死
係你 哈哈哈哈 我當場嚇左跳  然後得啖笑 下..下..呢個世界居然有人自稱為武田0死 咁即係公明當我流嫁姐 拿
我就叫不死戰士 你都要隱形魔免血剛 我就彩你都哂氣 直情秒殺你既 呢d就叫特異功能 呢度有隻煙屎 只要我輕輕一豬
就即刻變­為一隻殘左既魔免 因為我味發巧呀嗎 我發左功 變把91出黎都得­ 你話我果然無厘頭呀 我夠話你訓醒on狗狗咯
望咩呀?條氣唔順呀 就發個論黎大家睇下啦 當然你要補番­一百幾十萬我就唔在講嫁啦 啤咩呀?學野唔洗錢呀
抄低我電話係香­港:3345678~3345678 你唔搵我冇所謂 因為呢d­係你既捐失 十點後鍾唔好打黎 因為我訓左

曬鬼氣
有料未羸多次人地花團囉
羸一次有鬼用咩?
曲終人散

引用:
原帖由 分身人 於 2010-12-5 00:29 發表

花英雄
團隊:花問
我理西你確唔確認
比人滅左號仲咁西多野講
連正身都唔敢現仲咁多野講
大把人滅左號出番黎啦 逐個投訴啊