發新話題

[完成] 聯賽: EsCapE. vs 花

[Close]
禾心念
花團聽講巧似系強團黎
因乜解救會輸比escape團呢^3^
禾再追多幾頁普士
發現神手花英雄
當堂哦左聲o.o
通常垃圾都物以類聚既

你吹咩

昨日我菲律賓工人行過街市~聽到有個買魚佬講有條仔叫做武田0死
係你 哈哈哈哈 我當場嚇左跳  然後得啖笑 下..下..呢個世界居然有人自稱為武田0死 咁即係公明當我流嫁姐 拿
我就叫不死戰士 你都要隱形魔免血剛 我就彩你都哂氣 直情秒殺你既 呢d就叫特異功能 呢度有隻煙屎 只要我輕輕一豬
就即刻變­為一隻殘左既魔免 因為我味發巧呀嗎 我發左功 變把91出黎都得­ 你話我果然無厘頭呀 我夠話你訓醒on狗狗咯
望咩呀?條氣唔順呀 就發個論黎大家睇下啦 當然你要補番­一百幾十萬我就唔在講嫁啦 啤咩呀?學野唔洗錢呀
抄低我電話係香­港:3345678~3345678 你唔搵我冇所謂 因為呢d­係你既捐失 十點後鍾唔好打黎 因為我訓左

引用:
原帖由 分身人 於 2010-12-5 00:32 發表
你吹咩
人地要回你個post 你吹咩

回復 314# 的帖子

gd順口                                                   

回復 320# 的帖子

有冇得讚好嫁?
我想讚好
正身又吾開@_@
曲終人散

引用:
原帖由 °★sIUChC×. 於 2010-12-5 00:35 發表
有冇得讚好嫁?
我想讚好
正身又吾開@_@
講真果句 唔係話偏幫邊一面
但係escape真係好_學雞 你search一下佢地團 輸左之後多數會點=]

...................看完笑了

別怪他 別怪他

1.要在EsCapE.顛峰期打定勝負
2.要在EsCapE.內部沒有矛盾的時候打
3.要在EsCapE.Ming狀態最好的時候打
4.你不能往大本起手
5.你不能遠射大本
6.你不能防守反擊,你要全隊都攻出來
7.你不能壓迫式防守,要給EsCapE.對於足夠的空間發揮
8.你不能擺鐵桶陣
9.在你的主場,你不能有主場哨,裁判要偏向EsCapE.,最好一開場就給花團一張紅牌
10.EsCapE.Ming玩武田衝大本的時候,你不能幾個英雄去攔截,要讓EsCapE.Ming順利GG
11.你不能鏟EsCapE.Ming
12.你進的球前要把EsCapE.每個隊員都過一遍,最好把兩個邊的隊員都過一遍,然後再把軍布折掉,這樣才是真水平,否則EsCapE認為是靠運氣
13.你英雄在本方大本不能開大腳
14.你要允許EsCapE的教練中場休息進裁判室交流
15.務必遵守以上守則,否則即使你不小心贏了,EsCapE迷也會說你是勝之不武,說你是靠運氣,說你無恥。EsCapE.迷總是可以找到一條理由來說明你不應該贏。

4.你不能往大本起手
5.你不能遠射大本
8.你不能擺鐵桶陣
9.在你的主場,你不能有主場哨,裁判要偏向EsCapE.,最好一開場就給花團一張紅牌
10.EsCapE.Ming玩武田衝大本的時候,你不能幾個英雄去攔截,要讓EsCapE.Ming順利GG
12.你進的球前要把EsCapE.每個隊員都過一遍,最好把兩個邊的隊員都過一遍,然後再把軍布折掉,這樣才是真水平,否則EsCapE認為是靠運氣
15.務必遵守以上守則,否則即使你不小心贏了,EsCapE迷也會說你是勝之不武,說你是靠運氣,說你無恥。EsCapE.迷總是可以找到一條理由來說明你不應該贏
IceBlue.冰藍

EsCapE<---咩團黎???未聽過

4.你不能往大本起手
5.你不能遠射大本
8.你不能擺鐵桶陣
15.務必遵守以上守則,否則即使你不小心贏了,EsCapE迷也會說你是勝之不武,說你是靠運氣,說你無恥。EsCapE.迷總是可以找到一條理由來說明你不應該贏

[23:46:48] <LoSeRSuki> 果隊ESCAPE團.
[23:46:52] <LoSeRSuki> 最串果個 FLA
[23:46:54] <LoSeRSuki> 果陣四葉盃.
[23:46:57] <LoSeRSuki> 我就係企佢後面.
[23:47:00] <2sister> ???
[23:47:00] <LoSeRSuki> 睇佢條傻仔玩大友
[23:47:30] <LoSeRSuki>如果唔係會有損我形象,我大巴大巴車落去
我最中意呢段

4.你不能往大本起手
5.你不能遠射大本
8.你不能擺鐵桶陣

發新話題