發新話題

[完成] 聯賽: EsCapE. vs 花

[Close]
咁多野講 打多場仲好啦 膠下膠下咁

EsCapE.團 我留意左你好耐你真係好幽默
我自問都算個ok幽默既人 但係你幽默感比我真係高十幾二十倍
錯 應該係100倍先岩
估唔到我係呢個post竟然見識到你既威力
我真係笑到爆左肚 依家一路打字一路撿返d腸呀內臟呀腎呀
塞返落個肚到
你有冇諗過未來幾個月去紅館開棟篤笑?

^____^    看來會發生一場罵戰 我都係少d出聲好d la        你地覺得我串咀  sorry  我地聯合戈場   我打字唔小心錯頻 開左全頻 我當時 重諗住係我d團友面前威番下 點知你地覺得我串

-.- 都係果句 我地至在玩
我地沒砲咀

我地說d野 都係同盟果邊講

加上-.- 第1場搵團長打

第2場 我地係比d團員吸下經驗-.-

佢地經驗 尚淺  別怪

我見第1場win 第2場先hea打

應該係咁講 我見你地 名單不一 先搞到we 讓下你地
點知 聯合咁都比我地-6 贏到

引用:
原帖由 ak67 於 2010-12-4 23:10 發表
EsCapE.團 我留意左你好耐你真係好幽默
我自問都算個ok幽默既人 但係你幽默感比我真係高十幾二十倍
錯 應該係100倍先岩
估唔到我係呢個post竟然見識到你既威力
我真係笑到爆左肚 依家一路打字一路撿返d腸呀內臟呀腎 ...
你抄咩高登野阿==

引用:
原帖由 EsCapE.Ming 於 2010-12-4 23:10 發表
^____^    看來會發生一場罵戰 我都係少d出聲好d la        你地覺得我串咀  sorry  我地聯合戈場   我打字唔小心錯頻 開左全頻 我當時 重諗住係我d團友面前威番下 點知你地覺得我串 ...
信玄神手 吾使甘謙WO   你簡直就系地上最強既信玄 無人能敵

引用:
原帖由 BAka_tung 於 2010-12-4 23:10 發表

你抄咩高登野阿==
頂咩 我諗左好耐先作到出黎

回復 91# 的帖子

5知邊d人 講野先呢-- ?

咁你又做乜標纖住我個句野啊?
仲話冇執著= =??
笑料黎?

引用:
原帖由 Crims0n 於 2010-12-4 23:10 發表
我地沒砲咀

應該係咁講 我見你地 名單不一 先搞到we 讓下你地
點知 聯合咁都比我地-6 贏到
一睇就知神團 可吾可以比機會我跟你地學野

引用:
原帖由 ak67 於 2010-12-4 23:11 發表

頂咩 我諗左好耐先作到出黎
扮咩扮
高登潮文自己扮潮童

長江後浪推前浪

引用:
原帖由 Crims0n 於 2010-12-4 23:10 發表
我地沒砲咀

我地說d野 都係同盟果邊講

加上-.- 第1場搵團長打

第2場 我地係比d團員吸下經驗-.-

佢地經驗 尚淺  別怪

我見第1場win 第2場先hea打

應該係咁講 我見你地 名單不一 先搞 ...
打到有人中離
連路人場走場都被人公認無品
仲要打團
仲要打比賽
仲要vlan聯賽盃
即係你地團覺得贏左一場就可以無視vlan聯賽盃既重要性同基本尊重去派會走場既團友作賽
right?

引用:
原帖由 MiSak! 於 2010-12-4 23:14 發表
長江後浪推前浪
夜江後浪推前寶

引用:
原帖由 ak67 於 2010-12-4 23:14 發表

夜江後浪推前寶
平凡返屋企訓教喇=.=你估嘉寶唔辛苦@@

發新話題