發新話題

[完成] 聯賽: EsCapE. vs 花

[Close]
引用:
原帖由 ak67 於 2010-12-4 23:15 發表

87 你點錯相了
除非你係曾至財!唔係我都好難搵到個咁87既人

來個小總結:

我地第1場輸完無怪任何野,

原來你地一早清楚我地有人吾可以比賽,

一早存心想比個陷阱我地

一早講我可以換人避面左呢件事既出現

我無清楚度守則, 係我問題判我地輸無意見

隻信玄0死都無問題,然後全頻打咩0死完場

都無問題,anyway第2場我地洗泉打到你們中離

只可以怪你們 , 如前幾頁所講你地唯一可以怪我地請左個女生玩果心洗你地泉.

我明白你地第1場嬴係出正選, 第2場輸係因為出考生hea打,

從來無串過你地廢

回復 103# 的帖子

呢句應該係我同你講--
你地強團 就可以無視比賽規則?
惡人先告狀-.-

引用:
原帖由 MiSak! 於 2010-12-4 23:16 發表

除非你係曾至財!唔係我都好難搵到個咁87既人
HI 佢真系曾致財黎      你系咪搵緊我   

引用:
原帖由 花英雄 於 2010-12-4 23:14 發表

打到有人中離
連路人場走場都被人公認無品
仲要打團
仲要打比賽
仲要vlan聯賽盃
即係你地團覺得贏左一場就可以無視vlan聯賽盃既重要性同基本尊重去派會走場既團友作賽
right? ...
你都講得岩既 但你地花團都一樣無視名單不一  無視vlan聯賽既重要性同基本尊重   大家打個和姐 唔好咁la  做番朋友ok?

而家邊個同佢係朋友-.-
而家係花 輸比escape

引用:
原帖由 [COMmeNT]枰杋 於 2010-12-4 23:17 發表

HI 佢真系曾致財黎      你系咪搵緊我   
你ip一樣,佢上左你屋企!!?

你既然問到
我就認真答你

首先,咩係「你地強團 就可無視比賽規則」?
你明唔明無視點解?
仲有個「無」字又同「視」有咩關係?
強團 就可以唔睇比賽規則?
最重要既一點係,點解要加個「無視」係入面?

我覺得你真係可以檢討下先啦~
仲講到自己岩哂我地錯哂;
強團=一切??
強團=唔洗守規則??
我覺得你咪似住自己係花團就係到似住大佬講野啦,,
拜託啦~

早知唔玩果心 搞到你地比我地洗泉><

引用:
原帖由 Crims0n 於 2010-12-4 23:17 發表
呢句應該係我同你講--
你地強團 就可以無視比賽規則?
惡人先告狀-.-
無~~前面都講左
判我地輸無問題
取消埋參賽資格都唔介意
我地花團上下無人在乎
只係你果句「請槍」太好笑
我想唔留言都唔得

why可以打比賽都走場
can 答?

只好說一個字 「潛」

來個小總結:

我地第1場輸完無怪任何野,

原來你地一早清楚我地有人吾可以比賽,

一早存心想比個陷阱我地

一早講我可以換人避面左呢件事既出現

我無清楚度守則, 係我問題判我地輸無意見

隻信玄0死都無問題,然後全頻打咩0死完場

都無問題,anyway第2場我地洗泉打到你們中離

只可以怪你們 , 如前幾頁所講你地唯一可以怪我地請左個女生玩果心洗你地泉.

我明白你地第1場嬴係出正選, 第2場輸係因為出考生hea打,

從來無串過你地廢,我好明白你地如果出番第1場d人馬絕對會好大勝算

引用:
原帖由 YaN.x3x 於 2010-12-4 23:19 發表
早知唔玩果心 搞到你地比我地洗泉>
早知唔玩武田la  我應該玩加騰  變木頭

我再多句就可以鳥
在甚麼原因令到要走場?
原因一 lag機
原因二 斷線
原因三 受到別人的屈機 而跳場?

發新話題