發新話題

[隨筆] DELETE

[Close]
DELDELDELDELDEL

加油...支持你..快d出第4集.謝了.
Yellow奶啜

回復 17# 的帖子

都幾好睇也..繼續努力也 ;]

第四章 危機四伏

DELDELDELDELDELDEL

回復 20# 的帖子

僵屍唔係無感覺架咩- -
「Francis一腳踢在那僵屍的要害,他發出悲慘的叫聲,Francis再向他踢了一腳,

那僵屍鬆開了手,失足掉下直升機。」
佢點解會叫- -

引用:
原帖由 honamkam0 於 2010-12-9 18:37 發表
僵屍唔係無感覺架咩- -
「Francis一腳踢在那僵屍的要害,他發出悲慘的叫聲,Francis再向他踢了一腳,

那僵屍鬆開了手,失足掉下直升機。」
佢點解會叫- - ...
使唔使咁捉字『塞』呀...   我想唔到佢點死呀嘛,不過都感謝你睇我篇文

我不是串你但是
直升急速向下,衝向一個露天的停車場。

直升機離地面不夠兩米時,我們同時跳出機外,落在地面,然後拚命向反方向跑。

但是直升機急速向下而不夠兩米時跳出機外
直升機還有向下的衝力,so跳出機外會引至斷骨,等傷害

改善見議

直升機急速飛向水面,我們跳下水面再游上岸(文筆你自行改善)

引用:
原帖由 vwycwy 於 2010-12-11 11:28 發表
我不是串你但是
直升急速向下,衝向一個露天的停車場。

直升機離地面不夠兩米時,我們同時跳出機外,落在地面,然後拚命向反方向跑。

但是直升機急速向下而不夠兩米時跳出機外
直升機還有向下的衝力,so跳出機外會引至斷 ...
感謝你既提醒 我而家去改先

其實卒子兄你係第二次作文- -  
你係uwan*論壇都有篇L4D2既文
仲要勁好睇

我唔知你講緊邊個 但系我去左uwants到搵篇文 好好睇

第五章 其他倖存者?

頂一頂先...

整講無片睇-.-
...
求師傅一名

fff

GD it is fun I think you can be more well

發新話題