發新話題

(2.1.3.5/2.1.4.6) [Coop/Sur] 法頓伺服器RPG Coop01

[Close]
都是玩rpg場最好
玩到會死人那種

1. 玩家名字:[青龍]初音未來
2. 職業名稱:火箭兵
3. 目的:喜歡炸死TANK
4. 技能名稱:
連射
一擊秒殺
創造機槍
閃靈
技能介紹:
連射
一段時間連射3次,冷卻5秒後再射
一擊秒殺
只對一個特感有效(TANK無效),一下死....
創造機槍
在準星位置製造一個機槍(大型)
閃靈
在一段時間半穩形(TANK還是看到,WITCH看到,全特感看不到),冷卻時間為300秒先可再用一次

由於我個遊戲名可能會先入左你們ser
因為又要降返2092係煩左點
先看唔看到你們ser
看到的話先入左
但係你地點解唔升去2092的
反而升2094??

引用:
原帖由 ~煙嵐客〃 於 2012-2-8 16:49 發表

理論上目前狂戰士的極限狂暴狀態能倒下(掛著)時立即起身

雖然大部分玩家仍停留在2092,
但我不想因為要降版至2092,
而令其他人對版主未來發布的更新失信心, 不願更新
(就像以前有一次更新完改唔到中文名的情況一 ...
大哥,要唔要幫你點更新到,又改到名,又唔洗咁煩呀

引用:
原帖由 ~煙嵐客〃 於 2012-2-18 23:57 發表
伺服器暫時降版到2.0.9.2
點解無啦啦降版至2092
你地唔係一直在2094咩

差我10級,記住
[青龍]初音未來

引用:
原帖由 banana714 於 2012-2-20 19:27 發表
sever冇開???????
降左2092版本

法頓.....
我係[青龍]初音未來(vlan katat1)呀
你還未比我之前的獎勵......

法頓
幫幫手解下這個問題
http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... &extra=page%3D1

引用:
原帖由 anthonyij 於 2012-2-22 10:48 發表
傻的嗎
不會傻
但係佢SER.....DTANK有D過份左吧???

招數好屈哦...............

法頓
唔好洗我檔案!!!!!
我家電腦完全連唔到線!!!!!!
唔知要等幾耐先連返線!!!!!

但係沒得連線同人玩,悶到死=.=

引用:
原帖由 ~煙嵐客〃 於 2012-2-25 15:03 發表

正常來說, 玩家紀錄是不會被洗掉,
也沒有XX天沒有連線刪除紀錄的設定
玩家突然沒有資料可能是LOAD很慢/BUG

加上, 如果玩家不見了資料也可找我回data ...
家裹連線唔到......又要等......等左幾日都沒得玩.....真係想打爆個網路......

玩法帥要高技巧先能玩到呀=,=
不過我就未試過玩魔法帥.........
但是201級的我....([青龍]初音未來)還玩緊武士震個特感同TANK救人
多數魔法帥我唔是經常用-,-

我記得.....要去返L4D2的第一個桌面改完個名再入返去-,-
不過......有人清空自己資料真係唔低啦=.=

你得閒改改個小TANK(你講的大小的TANK)雷擊啦=.=攻擊力太高,應該對新手一下倒下吧-,-

發新話題