發新話題

(2.1.3.5/2.1.4.6) [Coop/Sur] 法頓伺服器RPG Coop01

[Close]
引用:
原帖由 kitmo146 於 2011-1-8 12:23 發表
hihi~我係kitmo......新人多多指教
近戰武器距離加長~~點用架~?
仲有...!rpg
          !jointeam2.......仲有d咩架~?
歡迎喔 :]

近戰武器距離加長, 這是伺服器參數設定, 不需發動使用

你還想問有甚麼指令嗎?
玩家常用指令:
!rpg  -  開啟RPG選單
!jointeam1  -  轉為旁觀者
!jointeam2  -  轉為倖存者
!jointeam3  -  轉為特感
/pw 密碼  -  設定/輸入密碼
/pw 密碼 新密碼  -  改密碼

大概有這些指令

回復 31# 的帖子

已回復資料,
試下入返, 同檢查2樣野
1. LV
2. 轉生次數
如無問題便可洗點

建議加M群, 方便跟進
M群: [email protected]

大約幾點就真係唔定sor= =
不過就唔一定係coop2開

引用:
原帖由 alienenllon 於 2011-1-15 11:43 發表
但係你今朝2點幾 係coop01開左場波
特別情況除外XD
請ADD M群以獲得最新通知/ 留意本帖狀態欄

伺服器現正在vLan Coop01 開SER
這是因為Coop02常爆人~.~
引用:
原帖由 小殤×ㄦ 於 2011-1-17 17:22 發表
你個ser好變態 我0轉幾十Lv跟住比隻Hunter捉住唔夠2秒訓左 唔夠10秒死埋- -
當你既LV去到咁上下,
你會發現好易玩=]
溫馨提示: 我建議0轉玩生物加爆血, 1轉後用心靈招光球衝10轉

1/19:
新增了一個職業
但仍在測試階段, 有待加強

引用:
原帖由 08007277A 於 2011-1-22 20:12 發表
FLATTEN,我係伊波拉病毒,我變番0LV0轉
THANK U!
已處理
引用:
原帖由 URUK 於 2011-1-23 20:45 發表
我係風流才子唐伯虎
洗左我個記錄
已處理, 登入後請洗點

引用:
原帖由 talespinhk 於 2011-1-25 11:09 發表

請問:
要加多少力量,才不會15xx 一下?(除了綠色tank)
要加多少力量,才會1xxxx 一下?[連會心技](除了綠色tank)
幾難答.. 請玩家自行測試
引用:
原帖由 燊儿。 於 2011-1-25 23:54 發表
我叫 KinG KonG   岩岩玩玩下個ser 中斷左
由10轉 200~240lv 左變番 0lv 未轉職

KinG KonG 10轉 心靈or 忍者 240lv 左右
煩請跟進
已處理

SER版本已更新到2.0.5.7

= =
我想請問"你入邊果d人好似唔係好正常....."是甚麼意思= =

引用:
原帖由 tttt3210 於 2011-2-9 16:03 發表

一般人看明,我講得白D了
個SER入邊果D人唔正常,可能係從不正常人類研究中心出來的
解釋模糊.
未能解釋"不正常"的定義

引用:
原帖由 tttt3210 於 2011-2-11 10:17 發表

不正常人類研究中心
不正常有多種定義,
請指明.

如果你認為不正常只有一種定義的話,
就是你膚淺了

PS: 你唔鐘意玩唔緊要, 唔好玩囉, 無人迫你玩, 但係你唔可以侮辱其他玩家
PS2: 當然, 你唔鐘意回我咪唔好回囉, 無人迫你回帖

引用:
原帖由 tttt3210 於 2011-2-12 02:52 發表

1.我冇話冰彈玩野的事
2.我冇話全部,我只係話果d姐

膚淺?哈,話人膚淺果d人自己就無知,ps2:冇人要你回我的,你右回我...

小心,你個口講的果d野
1.我冇話電人=不正常
仲有殺屍,玩rpg唔正常的
唔好玩
你好似話緊個Ser ...
講咁多都仲未解釋到你既"不正常"定義
引用:
原帖由 tttt3210 於 2011-2-9 16:03 發表

一般人看明,我講得白D了
個SER入邊果D人唔正常,可能係從不正常人類研究中心出來的
好心你啦, 唔係指全部人又用"果D人", 咁果D人係邊個,
你呢到咪講我個SER既全部人囉

你想捉字蝨? 話人無知? 你呢?

引用:
原帖由 小殤×ㄦ 於 2011-2-12 23:04 發表

咁小朋友你玩過未 ?
你有見人人地D RPG有轉生技? 有忍者職? 咁都叫冇創意? 咁點先算有?
我自問創意唔夠..
我做既野只是少少既發揮,
仲未夠的 =]

引用:
原帖由 kiu78956 於 2011-2-17 22:04 發表
hi.....我係醉生夢死
我第一次轉生後
全部清0..連錢都無埋..而且轉唔到魔法師
果時大約1轉10LV
可唔可以幫下我
你並唔係失去資料,
而係你唔記得輸入密碼,
如果你真係唔記得原本個密碼, 你可以ADD M群搵我

基本上, 無故失去資料已經fixed,
如玩家從正確,安全,建議既方法離開遊戲便不會失去資料
[正確]即esc->離開遊戲;
[不安全] ALT+F4
[建議]
防止自己忘記輸入密碼,
你可在autoexec.cfg內加入
setinfo "unitedrpg" "你的密碼" (註:引號是必要的)

發新話題