發新話題

(2.1.3.5/2.1.4.6) [Coop/Sur] 法頓伺服器RPG Coop01

[Close]
你大約幾點開ser?通常系邊開?
Team Fortress 2 : 咖啡仔

你個ser好變態 我0轉幾十Lv跟住比隻Hunter捉住唔夠2秒訓左 唔夠10秒死埋- -

引用:
原帖由 ~煙嵐客〃 於 2011-1-17 19:06 發表
伺服器現正在vLan Coop01 開SER
這是因為Coop02常爆人~.~

當你既LV去到咁上下,
你會發現好易玩=]
溫馨提示: 我建議0轉玩生物加爆血, 1轉後用心靈招光球衝10轉 ...
跟住2轉以上都係用心靈?

引用:
原帖由 alienenllon 於 2011-1-19 18:08 發表
無錯丫....聽閒flatten個ser 招一轉心靈光球 好2升
多人可以幾十分鐘沖一轉...
我玩左生物3日..由0轉沖到1轉,4,5粒鐘由1轉沖到6轉...

回復 57# 的帖子

法頓:本伺服器充滿變態成份,慎入!
1.做屍果時成日扣hp好可能係有魔法師用連鎖閃電術..
2.狂召wicth好正常,我一招電磁炮都秒殺到
3.30秒都唔夠就比witch殺左..好正常.我新手岩岩入果時 比hunter捉左10秒都唔夠就釘左..習慣下就得.

回復 59# 的帖子

多witch令你lag係你部機既問題- -關server咩事...
你比人冰左15秒係有魔法師冰我地而已..
仲有...RPG server有邊D高lv既人係正常...好似寫實Coop咁?
係千幾敏都跑Online嫁啦- -

引用:
原帖由 tttt3210 於 2011-2-9 08:33 發表
關跑onlien x事?你比人冰左15秒係有魔法師冰我地而已..
最好笑的就係解元凍右比人凍結......
唔洗玩.......
係online- - L4D講跑Online = 死沖爛沖,乜都唔理沖到終點..跟住入去閂門..
呢樣野就係果個魔法師人品同佢on_既問題 不過睇情況- - 如果無啦啦系路中間冰左你"搞到你死左"咁你咪禁y跟住打字插佢兩樣囉..如果系最尾安全室 佢冰完再冰就唔洗理 因為都可以過到關- -

引用:
原帖由 kkman188 於 2011-2-12 21:57 發表
一看就知道不好玩
沒創意
咁小朋友你玩過未 ?
你有見人人地D RPG有轉生技? 有忍者職? 咁都叫冇創意? 咁點先算有?

引用:
原帖由 ~煙嵐客〃 於 2011-2-12 23:26 發表

我自問創意唔夠..
我做既野只是少少既發揮,
仲未夠的 =]
其實都算好好  只係如果你覺得自己創意唔夠可以接納下我地意見 因為我地低lv可以感受到你server所差既野

引用:
原帖由 百戰雄獅 於 2012-1-26 19:47 發表
1. 玩家名字:HONG1684
2. 職業名稱:炮兵(士兵)
3. 目的:因為想多一個職業
4. 技能名稱
(a) 炮擊
介紹:向準心位置進行炮轟(有機率燃燒)
(b) 導彈‎支援
介紹:向準心位置發射一粒導彈‎
(c) 迫擊炮‎
介紹:[健]立迫擊 ...
炮術師 進化版?

發新話題