發新話題

(2.1.3.5/2.1.4.6) [Coop/Sur] 法頓伺服器RPG Coop01

[Close]
已完成Tank裝備
接下來是網頁更新

引用:
原帖由 hkgyiu 於 2011-4-25 17:08 發表
依家係咪冇開 ?_?
頭先出左去sor
估唔到4:00就彈左ser XD

引用:
原帖由 ball123321 於 2011-4-27 21:05 發表
入唔返黎玩添=[
淨係得你個場會彈connection failed after 10 retries出黎唷/....\
是網絡問題嗎?

引用:
原帖由 ball123321 於 2011-4-28 00:46 發表
哈-.-
我諗唔係啦....
你的網絡供應商是?
你所居住的地區是?

引用:
原帖由 ball123321 於 2011-4-28 01:29 發表
hkbn
香港-_- 屯門區
咁我都唔知點幫到你=- =

首先, 多謝讚賞

另外,
本人平時都要返學XD

星期一: 最快都要6:30PM先開到
星期二至星期四: 最快4:30PM
星期五: 早放: 最快3:40PM
星期六至星期日: 本人渴睡= = 大約4點~5點
平日開SER開到2:00AM

假期的話... 長假通常最早2:30PM, 短假(1~2日)通常3~4點
以今個復活節假黎講.. 2:30PM算準

PS: 以上只作參考之用, 並非定數

我見親Max都係開對抗場,
可能有部分人鐘意有對抗, 有部分人鐘意玩戰役
其實都無咩所謂
視乎個人喜好吧XD

引用:
原帖由 alex1120 於 2011-5-4 10:13 發表
場主...可唔可以更改下個RPG ser入面既Smoker呀?(指攻擊力方面)...我覺得隻smoker好變態...佢系D我地倖存者既地方拉我地...例如:隔左塊板..(即係我響板既前面..佢系板既後面...佢都拉到我..仲要有隊友救完我之後...唔 ...
經過其他玩家討論後, 都認為問題根源在 [ 發舌CD時間 , 舌頭長度 , 舌頭發射速度 ]
故就以上方面為SMOKER作調整,
不過為了保留原有威力(變態宗旨), 所以[ 攻擊力 ]也同時作出調整

宣傳::
留意見唔洗留鬚既XD
歡迎留低你既意見到這裡/M群: [email protected]
不過唔好預我一定咁改喎 ((奸笑XD

引用:
原帖由 lovesikfai 於 2011-5-4 21:37 發表
[永遠都會有]
大部份人開左安全門都唔會即刻入哂去
永遠都有幾個係出面打屍唔入來
有冇方法入左安全門後倒數會殺哂出面d人呢?
我記得以前係某個Ser玩 只要有人入左安全門就會倒數
如果倒數完出面仲有人唔入就會自動 ...
本人正研究點改寫現時的安全門插件

另外, 電腦係太多, 遲D會更換多人插件

bugs已經盡量fix
暫時發現的大bug是對抗時出現轉隊問題

引用:
原帖由 lovesikfai 於 2011-5-14 23:30 發表
坦克裝備
有冇效果說明......
在資料網有詳細說明
link: https://sites.google.com/site/flattenrpgserver/job

忍者已於今日開放, (武士2轉)

註:
2轉職業為10轉角色滿300級便可轉的職業
轉職後有部分技能將會遺傳, 其他技能將會失去並換成新技能
當然你也可以洗點, 變回未轉職狀態

引用:
原帖由 lovesikfai 於 2011-5-24 01:21 發表
忍者做左二轉職
相信之後你都會每職出一次二轉
比d意見
魔法師 → 旋渦魔法師
火焰旋渦: 意思即係在準心出現一個旋渦喪屍/特感經過會引致旋渦發出火球
冰雪旋渦: 意思即係在準心出現一個旋渦特感經過都會減 ...
忍者某D技無用到你既建議sor
不過希望你仍會鐘意
引用:
相信之後你都會每職出一次二轉
無錯, 不過要出哂都要好長時間=[

漩渦魔法師幾特別, 吸力idea希望我做到=[ ( 與我的黑洞概念相似XD )

引用:
原帖由 s215500 於 2011-5-24 17:19 發表
6. 不能再綁定技能 (更新2054後, 官方封鎖這功能)
我2065都綁定到技能
官方已封鎖插件bind鍵功能但仍可以autoexec.cfg手動bind鍵

你可以bind到鍵很可能你本身autoexec.cfg有bind到 or 你在2054之前有入ser bind鍵
再一次重申:現在不能透過插件bind鍵

發新話題