發新話題

瑪奇板中的第一帖屬於我了! (瑪奇官網)

[Close]
新手唔悶嫁如果你有錢-,-"但是我沒有

回復 2# 的帖子

喂喂喂.唔好達我朵.
整圖呢加野.我唔得-.-
整片改歌=0k既.
有咩可以搵我.pm吧

有人整得令 因令既程度 私人醒多4千;o

引用:
原帖由 KuRoCrisM 於 15-12-2010 07:49 PM 發表
有人整得令 因令既程度 私人醒多4千;o
呢個重任就交比你啦

當然我預計係冇 呵呵

俾個整圖程式我.
我了解個野點用月尾前應該得既.

引用:
原帖由  ★〝儿戲 於 15-12-2010 08:19 PM 發表
俾個整圖程式我.
我了解個野點用月尾前應該得既.
用PhotoImpact..?

洗吾洗加個人簽名架
點轉大小.......

AddMe MinEEE#3535 ToPlay<3 Hearthstone

引用:
原帖由 zxbooak 於 15-12-2010 10:28 PM 發表
洗吾洗加個人簽名架
點轉大小.......
OMG...別跟我說開新檔案不能調節大小...
個人簽名...當然...可以加

海報為響應咩主題呢-.-正在加插文字/_\
AddMe MinEEE#3535 ToPlay<3 Hearthstone

引用:
原帖由 zxbooak 於 15-12-2010 11:09 PM 發表
海報為響應咩主題呢-.-正在加插文字/_\
宣傳瑪奇吧...
你有玩瑪奇既話...影多D靚相放落去is ok

引用:
原帖由 tony987852 於 2010-12-15 23:14 發表

宣傳瑪奇吧...
你有玩瑪奇既話...影多D靚相放落去is ok
拎桌布黎改咋wo-.-''...................

引用:
原帖由 zxbooak 於 15-12-2010 11:19 PM 發表

拎桌布黎改咋wo-.-''...................死
咁我/其他人比唔到高分你

引用:
原帖由 tony987852 於 2010-12-15 23:31 發表

咁我/其他人比唔到高分你
無諗過拎分 ,無聊整下...而且莪整圖好廢
灰死...整完吾知道重開無得改字/___\要重整

引用:
原帖由 zxbooak 於 15-12-2010 11:35 PM 發表

無諗過拎分 ,無聊整下...而且莪整圖好廢
灰死...整完吾知道重開無得改字/___\要重整
不懂使用PhotoImpact...?
儲存為UFO格式就可以改...

發新話題