38 123
發新話題

EYWE伺服器資訊(27/12/2010更新)

[Close]

EYWE伺服器資訊(27/12/2010更新)

本人是ty,由於N已經暫停開始伺服器

因此本人會繼續這些伺服器,這些伺服器會由本人開始

本人會以公平,公正,公開(三公)的定義來維持伺服器

EYWE會以玩家為優先,為大家製造一個公平,公正,公開的遊戲環境

希望大家多多支持!!

如有任何問題,請按以下文字到團網發表
EYWE團網

本團伺服器
EYWE伺服器名稱狀態IP
#1|監獄模式|開放中eywe.no-ip.org:27015
#2|雷射模式|測試中eywe.no-ip.org:27016
#3|暗黑破壞神|開放中eywe.no-ip.org:27017
#4|跳板模式|開放中eywe.no-ip.org:27018
#5|滑水模式|修改中eywe.no-ip.org:27019
#6|跳躍模式|修改中eywe.no-ip.org:27020
#7|未定模式未定eywe.no-ip.org:27021
===============================================
開放時間:
星期一至星期五:下午五時正至上午六時正
星期六至星期日,公眾假期:24小時

多數學校的假期都會作為公眾假期開放(如:新年假期,復活節等等)的長假期
===================================
如有問題請向ty發表!!

www.blhost.hk】致力提供不同類型而且高質素的伺服器,服務包括網站寄存、電郵服務、域名註冊、獨立伺服器、網頁設計 、VPS、伺服器租用服務

支持支持

多謝支持
www.blhost.hk】致力提供不同類型而且高質素的伺服器,服務包括網站寄存、電郵服務、域名註冊、獨立伺服器、網頁設計 、VPS、伺服器租用服務

繼續神話--->笑了

神話~ 笑了+1

#6同#7有咩分別-,-仲有測試中姐係有冇開?_?

由於幫手開伺服器#5和#6的人去了旅遊,因此暫停開放!!
,但係果到仲寫開放中?

引用:
原帖由 A369366609 於 2010-12-19 22:31 發表
由於幫手開伺服器#5和#6的人去了旅遊,因此暫停開放!!
,但係果到仲寫開放中?
已開放返

我沒眼花嗎.....怎可以 帖出大大隻藍色的EYWE團網 ...... 如果可以帖網址 我又要帖

e+ tony唔理啦? 定係開放左?

係wo 點解可以有團網出現架
難道20lv 可以避免版規 嗎

學校的假期都會作為公眾假期開放(如:新年假期,復活節等等)的長假期 << 我地學校既特別假期計唔計架...?(不包括新年假期,復活節等等)

帖名應該改得有霸氣d 叫 EYWE再度回先岩架嘛
引用:
原帖由 維記人奶 於 2010-12-19 22:13 發表
繼續神話--->笑了
係繼續話 先岩

咩叫跳板=]??
跳板SER 玩咩???

引用:
原帖由 童話§ 於 2010-12-20 17:32 發表
咩叫跳板=]??
跳板SER 玩咩???
BM場LO-.-玩跳lo
我真係日日見你個ser= =幾時關過..

引用:
原帖由 ats11670 於 2010-12-20 16:23 發表
學校的假期都會作為公眾假期開放(如:新年假期,復活節等等)的長假期  
如果大多數學校都有既,禁我會開

仲有我開ser,唔會步fung既後塵

我一定會做好過fung既

又關fung事?問你會唔會關ser咋wo-,-

38 123
發新話題