發新話題

EYWE伺服器資訊(27/12/2010更新)

[Close]
引用:
原帖由 愛影。絕望 於 2010-12-20 19:39 發表

如果大多數學校都有既,禁我會開

仲有我開ser,唔會步fung既後塵

我一定會做好過fung既
無人會認自己ser做得會比別人差._. 何況你係步E_ _ _ _ _L既後塵
好難相信=_=

引用:
原帖由 a19971021 於 2010-12-19 22:30 發表
#6同#7有咩分別-,-仲有測試中姐係有冇開?_?
跳板=BM
跳躍=KZ

可能啦

因為我冇玩過呢個SER

引用:
原帖由 借粟一燒._. 於 2010-12-20 20:02 發表
跳板=BM
跳躍=KZ

可能啦

因為我冇玩過呢個SER
又好似真係KZ-_-

同埋E個SER都唔係好好-,-

我一定會做得好好既
大家支持一下la
www.blhost.hk】致力提供不同類型而且高質素的伺服器,服務包括網站寄存、電郵服務、域名註冊、獨立伺服器、網頁設計 、VPS、伺服器租用服務

支持支持十卜十卜~~我心靈上支持你=]

由於vlan cs ser 01經常斷線

由此會轉到vlan cs ser 02開場
www.blhost.hk】致力提供不同類型而且高質素的伺服器,服務包括網站寄存、電郵服務、域名註冊、獨立伺服器、網頁設計 、VPS、伺服器租用服務

關01事咩= =又唔見人地SER會因為01斷- -

引用:
原帖由 A369366609 於 2010-12-20 21:02 發表
關01事咩= =又唔見人地SER會因為01斷- -

我都唔知咩事
我係cs 01就好易斷
but係02係唔斷lo
我都唔知點會禁
因此多人既時候就會轉到02開
唔想令到各位玩家lag機

點解我唔可以入個監獄場.又冇ban我

根本就係fung唔再搞ser於是把fung d 插件比晒 e個咩咩ty
ty就拎EternaL 插件黎開場
:o)

引用:
原帖由 kining2008 於 2010-12-21 12:33 發表
根本就係fung唔再搞ser於是把fung d 插件比晒 e個咩咩ty
ty就拎EternaL 插件黎開場
唔係lo
好多插件唔同曬
插件好多都係我自己找既

你只係改左入面D內容,其實你跟本就用緊E_ _ _ _ _ _L 插件

咁廢就唔好開Ser啦,比人炸到就唔好起到話斷線,廢柴豆腐Ser

千幾Ping都開Ser , 笑大個口

引用:
原帖由 Catop 於 2010-12-21 14:38 發表
你只係改左入面D內容,其實你跟本就用緊E_ _ _ _ _ _L 插件

咁廢就唔好開Ser啦,比人炸到就唔好起到話斷線,廢柴豆腐Ser

千幾Ping都開Ser , 笑大個口
我想講冇改到lo
多數d野都唔同

仲有有咩ser唔係跟既
你用監獄amxx同人撞左叫跟咩
仲有我之前真係斷線lo
e家唔會la

再睇下夜d 炸吾炸到某人Ser囉

引用:
原帖由 rickychan246 於 2010-12-21 11:19 發表
點解我唔可以入個監獄場.又冇ban我
你點入唔到啊!!
加我msn 比ip我
msn:[email protected]

發新話題