33 123
發新話題

3頭犬(地獄)

[Close]

3頭犬(地獄)

岩岩打左場3頭犬 (地獄模式)真係要講句
根本唔係人打
第1關,唔只係打牛,仲有好多士兵幫手
第2關,多左怪,怪物加強
第3關,同上
第4關,多左勁多怪,d怪會回血
第5關,怪物加強,第一隻死,要係5秒內殺埋第2隻
3頭犬 : 一開始已經係咁出技,最少扣4千幾,有幾野一下打死左我 (我13xxx血)
埋佢身又唔係,離遠佢又唔係
真係唔知點打
不過打最初個幾關會有材料汁
春有百花秋有月,夏有涼風冬有雪
若無閒事掛心頭,便是人間好時節
季節自成一家。

打狗個陣根本就係人地用槍   你用手  去隻抽咁
季節自成一家。

奇實你貼你d裝備出黎 比我地睇下出左d咩問題
牧師應該打呢隻好輕鬆

引用:
原帖由 追求霸氣 於 2010-12-20 22:34 發表
奇實你貼你d裝備出黎 比我地睇下出左d咩問題
牧師應該打呢隻好輕鬆
地獄模式阿唔係深淵
季節自成一家。

引用:
原帖由  ゞ微風κ. 於 2010-12-20 22:34 發表
地獄模式阿唔係深淵
岩岩我玩遊俠都好輕鬆打左場
我隊友係 二傭 一賢

引用:
原帖由 追求霸氣 於 2010-12-20 22:36 發表

岩岩我玩遊俠都好輕鬆打左場
我隊友係 二傭 一賢
我一元素一魔道一劍聖
2個法師  係第一關已經死左1次
sorry,本身想引用

季節自成一家。

我覺得好易-_-'      打左幾次了...
你看多D片...我牧師打佢都扣吾到我3千血...扣完又補返曬.'

引用:
原帖由 rA_wAi 於 2010-12-20 22:37 發表
我覺得好易-_-'      打左幾次了...
你看多D片...我牧師打佢都扣吾到我3千血...扣完又補返曬.'
??打左幾次?
一星期最多3次仲要今日先出
季節自成一家。

你個陣有少少SM... 賢者,.補C都無隻..重點要雙法.. 打暗黑你都吾會組雙法?'   當打少兩個.!?
自己本身系法既就吾好再組多隻法..組一賢.一補..弓OR遊俠..劍士同法太易比人秒.

引用:
原帖由  ゞ微風κ. 於 2010-12-20 22:37 發表
我一元素一魔道一劍聖
2個法師  係第一關已經死左1次
sorry,本身想引用
岩岩禁錯左
其實唔難第一關
因為我招精神爆發 加上傭兵 賢者高傷害輸出

引用:
原帖由 rA_wAi 於 2010-12-20 22:39 發表
你個陣有少少SM... 賢者,.補C都無隻..重點要雙法.. 打暗黑你都吾會組雙法?'   當打少兩個.!?
自己本身系法既就吾好再組多隻法..組一賢.一補..弓OR遊俠..劍士同法太易比人秒. ...
我只係組員  同埋我係補C
季節自成一家。

引用:
原帖由  ゞ微風κ. 於 2010-12-20 22:37 發表
??打左幾次?
一星期最多3次仲要今日先出
幾=吾過十..幾=10以下
幾=3次都可以
吾好捉字-_-'  但都捉吾到..
3次岩岩好打完..因為我留左普狗..本身拎黎打色物..加上我公會有人知會出地獄 所以我地好多人留左3次..
3次..完埸沒死..打完左都無死..拎埋稱號..

引用:
原帖由 rA_wAi 於 2010-12-20 22:41 發表

幾=吾過十..幾=10以下
幾=3次都可以
吾好捉字-_-'  但都捉吾到..
3次岩岩好打完..因為我留左普狗..本身拎黎打色物..加上我公會有人知會出地獄 所以我地好多人留左3次..
3次..完埸沒死..打完左都無死..拎埋稱號.. ...
留咩3次?
地獄模式 同 普通模式
分開計不是嗎?
季節自成一家。

引用:
原帖由  ゞ微風κ. 於 2010-12-20 22:40 發表
我只係組員  同埋我係補C
下次自己開組比較好...同街童打於左輸.-_-' 重要雙法一劍..
組自己團or雙賢...一弓...自己開組可以選陣'.  
見意..雙賢一補一遊or弓....其實佢第一關你打得快佢出個d兵..無乜用..

可能我錯因為我第一次打地獄狗
季節自成一家。

33 123
發新話題