發新話題

3頭犬(地獄)

[Close]
引用:
原帖由  ゞ微風κ. 於 2010-12-20 22:42 發表
留咩3次?
地獄模式 同 普通模式
分開計不是嗎?
要拎票-_-' 打完普狗出箱拎票..咪要3次..拎3張..

引用:
原帖由 rA_wAi 於 2010-12-20 22:44 發表

明白了
春有百花秋有月,夏有涼風冬有雪
若無閒事掛心頭,便是人間好時節
季節自成一家。

引用:
原帖由 rA_wAi 於 2010-12-20 22:44 發表

你肯定普通狗場場都有狗票
我團個d有幾個打左幾場都無
季節自成一家。

引用:
原帖由  ゞ微風κ. 於 2010-12-20 22:43 發表
可能我錯因為我第一次打地獄狗
-_-' 呢d真系要小心...曬左一次機會...
但其實我覺得呢隻game 有少少屈機..
好屈錢..我已經打算賣ac....全a裝比佢一日之間搞到廢裝咁囉..

引用:
原帖由 rA_wAi 於 2010-12-20 22:45 發表

-_-' 呢d真系要小心...曬左一次機會...
但其實我覺得呢隻game 有少少屈機..
好屈錢..我已經打算賣ac....全a裝比佢一日之間搞到廢裝咁囉..
哪裡有廢
季節自成一家。

引用:
原帖由  ゞ微風κ. 於 2010-12-20 22:45 發表
你肯定普通狗場場都有狗票
我團個d有幾個打左幾場都無
我3埸都有.-_-'  我隊友都有..

引用:
原帖由 rA_wAi 於 2010-12-20 22:46 發表

我3埸都有.-_-'  我隊友都有..
真幸運
季節自成一家。

引用:
原帖由  ゞ微風κ. 於 2010-12-20 22:46 發表
哪裡有廢
依家點數可以抽a裝 遲下半成人都神裝
對我地d玩左咁耐..落左咁多力既人當然有少少sm
a裝可以抽可以換..真系吾知想點..

奇實A裝D價格急降
所以對一D唔會入錢去玩GAME既人
唔太功平啦現在

-_-'  佢真系好屈機..出到咁..我第一次玩GAME玩到咁...
辛苦打出來既裝可以買點數就得..

引用:
原帖由 rA_wAi 於 2010-12-20 22:51 發表
-_-'  佢真系好屈機..出到咁..我第一次玩GAME玩到咁...
爛橙不嬲咁
季節自成一家。

吾覺   反而覺得難道小左.

只係比一般狗 硬左dd姐

引用:
原帖由 rA_wAi 於 2010-12-20 22:51 發表
咁你咪買點數囉
d點數又唔係平,都唔知你嘈黎做乜

我只係聽過d fd話有幾難打
搞到我唔敢打
雖然齊裝  但都係唔敢打
Mz3StAr:(

我=認證滿滿的
雖然第5關真係打到我崩潰

發新話題