發新話題

簽名檔創作區推廣加分活動

[Close]
第2張
我今次用左美田秀秀整
今次我醒左好多
響美田秀秀整晒 ^^
其實都好煩 @@
p.s 之前個一個改返size
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

春有百花秋有月,夏有涼風冬有雪
若無閒事掛心頭,便是人間好時節
季節自成一家。

C_k 功起你做到版主。

根據果幅圖嘅標準尺寸(500x89)

所以軟件:photoshop,paint.net

5分鐘小作品

唔好懷疑,幅背景唔係真相(photo嗰個"相"-,-)黎嘅...
係用photoshop係一張空白嘅圖層整出黎嘅...(係唔係整得好真呢a_a)

下次post一幅高科技feel嘅簽名a_a

回回貼先

..

加分加分

我第一次嫁--

第3~~gogogo@@"

十分有興趣交流@@!
快D加分
我想開一個桌面背景
用美圖秀秀
用唔同角度來影圖@@

第2幅作品
所用軟件:photoshop,paint.net

照舊背景圖係自己畫嘅..

今次係一個新嘗試...之前都未整個呢一種a_a

唔靚唔好打我-3-

500x89(冇左好多細節)

原大小[](一開始就係做左呢幅出黎,之後先壓縮左做500x89)

引用:
原帖由 To-波. 於 2010-12-21 21:15 發表

我最愛既人物
整左好耐 加分加分
不是吧 一張圖, + 小畫家 寫上自己個名。。就說 要加分。?

除非張圖 你自己畫得。

D圖都不算好靚                                                                                                                                                                                                                                                                                                         我個人的心得是:我做圖不是要好靚,是個人要用個心去做圖,我做了lee3個圖都好HAPPY

[img]/[img]

樓上
我幫你整ga bor=.=
你幾時整得好開心?

引用:
原帖由 ChINg- 於 2010-12-23 15:21 發表
樓上
你幾時整得好開心?
Soory very
[img]/[img]

引用:
原帖由 ChINg- 於 2010-12-23 15:21 發表
樓上
你幾時整得好開心?
算啦人地都sorry very
直爆才是皇道=]

發新話題