24 12
發新話題

此刻感受,

[Close]

此刻感受,

近排玩信長  

感覺好吃力 .. ..

可能不知不覺失去左興趣 .. 令到我冇乜心機玩

而且仲玩得愈黎愈差 ...

雖然我本身都吾系咩高手. .而且仲會鬧人 . ..

但系同你地玩甘耐. .. 好多時d野又要重覆又重覆講

我自己都覺得煩厭  ..

亦可能因為甘  ..令到我感覺 吃力 + 失去興趣

假如,

我玩信長 可以隻字不打  .. 又或者 吾洗打甘多字

我諗我既壓力會減低 /.\

大家一齊玩甘耐

有乜可能到而家哩個地步 ..每個攻勢

都要靠「打字」 ...|LoSeR|的隊友們

發揮我們的「默契」吧 ..

得閒冇野做 ..

睇返我地既RP ..睇下有乜野要改進

留意下我地咩時侯應該要衝 咩時候應該要 "b"

若果下下靠「打字」   .. 真不敢想像 比賽會點

趁有丁點時間. .大家努力吧

( 隻牛都吾踢波都吾返工陪我地-﹏-" )

vLan SiukinB
GGx Ana.2k

LOL 美/台ID : CG Ana2k

係喔   吾可以樣樣野靠打字  玩左咁耐 應該有一定既默契 知道下一步點做 (插完咀 走佬先 88 )
NiF_End-

每一個角色都有佢既重要性

彼此相輔相成

一個團體就成立了

你既角色是甚麼?  再一次睇返你自己所打既「感受」

你應該會了解吧

吃力  疲憊  是少不了

不過休息一睡  起來就要回復衝勁了!
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

對阿 ..
打算衝埋哩個比賽

就收山了
GGx Ana.2k

引用:
原帖由 SiukinB 於 2007-7-2 18:34 發表
對阿 ..
打算衝埋哩個比賽

就收山了
siukin 收山.....嗚  (放煙花   8888888 )
NiF_End-

引用:
原帖由 丸〞 於 2007-7-2 18:36 發表

siukin 收山.....嗚  (放煙花   8888888 )
收山前收左你皮先 :lol
GGx Ana.2k

要跟鍵丁說掰掰嗎!___________! ?
唔想打字就別打字了咩=﹏=
次次靠指揮會造成依賴性的
不容哭泣
  不容敗陣
    強打精神
      燃盡血肉
  只為那份承諾

引用:
原帖由 阿町 於 2007-7-2 21:09 發表
要跟鍵丁說掰掰嗎!___________! ?
唔想打字就別打字了咩=﹏=
次次靠指揮會造成依賴性的
你最後果句岩聽
GGx Ana.2k

回復 #1 SiukinB 的帖子

加油牙..

支持你

次次靠指揮會造成依賴性的 次次靠指揮會造成依賴性的 次次靠指揮會造成依賴性的 次次靠指揮會造成依賴性的 次次靠指揮會造成依賴性的 次次靠指揮會造成依賴性的 次次靠指揮會造成依賴性的 次次靠指揮會造成依賴性的 次次靠指揮會造成依賴性的 次次靠指揮會造成依賴性的 次次靠指揮會造成依賴性的 次次靠指揮會造成依賴性的 次次靠指揮會造成依賴性的 次次靠指揮會造成依賴性的 次次靠指揮會造成依賴性的 次次靠指揮會造成依賴性的 次次靠指揮會造成依賴性的 次次靠指揮會造成依賴性的 次次靠指揮會造成依賴性的 次次靠指揮會造成依賴性的 次次靠指揮會造成依賴性的

假的

真正既指揮官  就係要人依賴  

雖然我未做得到  
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

我次次玩信長都係一粒聲都唔出

除非真係好重要既發言

打字好晒時間              

引用:
原帖由 熾烈紫龍 於 2007-7-4 01:37 發表
我次次玩信長都係一粒聲都唔出

除非真係好重要既發言

打字好晒時間