29 12
發新話題

楓葉RPG瘋狂升級[戰役] - RPG server 中升得最快的1個

[Close]

楓葉RPG瘋狂升級[戰役] - RPG server 中升得最快的1個

楓葉RPG - 以前係CS1.6既場 , 依架已經加埋L4D2了

開G : 7.7
管理員 : 暫時唔收住了

打怪刷錢刷到手軟 , 打怪刷經刷到手軟
乜都唔洗做 , 得個企都可以升到Lv
彩票系統瘋狂任刷
技能不減魔(TK技能先減) , 屬性瘋狂加加加 !!!!!!!!
重要貨物全部0元(藥丸 / 藥包等等) , 等同使用密技GOD
倒地自救 , 向喪屍們報復
快速回血 , 減少浪費時間
屬性上限提高左 , 血量超過1m,喪屍想殺你都難啦
提高技能+屬性上限 , 一招打倒
T A N K

場主時常在線,倍伴你地一齊打屍
打造最屈喪屍機既伺服器 !!!!!!

Come on BaBy !
搞錯呀咁好玩既ser仲點可以放過呀~~

開放時間 : 5點 ~ 12點
vLan 01 / vLan 02 [Coop]

歡迎你地既黎臨!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

不如唔好玩-__-"

血量超過1m,喪屍想殺你都難啦

咁開SER來做咩?都唔係要來打機GE...
咁都話好玩...
衛斯理 高手XD

引用:
原帖由 SiU乂呀謙 於 2010-12-30 11:23 發表

不如唔好玩-__-"
乜都唔洗做 , 得個企都可以升到Lv 情況下 : 打Tank
引用:
血量超過1m,喪屍想殺你都難啦

咁開SER來做咩?都唔係要來打機GE...
咁都話好玩...
呢個只係你既主觀諗法

引用:
原帖由 上人 於 2010-12-30 16:24 發表

乜都唔洗做 , 得個企都可以升到Lv 情況下 : 打Tank

呢個只係你既主觀諗法
咁無敵真係冇用
你係度屈d屍仔都冇難度又冇挑戰性
企係度 幾分鐘番黎一次用下招咁
咁都唔會死'
咁真的是好好玩?
可能你覺得
我就唔覺得好玩了
原來的rpg不好嗎?原來的已經夠易升
你們這些server 說真的 很悶

唉, 不如開cheats, 用noclip未得, 咁屈, 邊個打得死了, 自己一個衝到安全室都得, 仲話"最屈喪屍機既伺服器", 你想屈, 好, 開god 1, sv_infinative_ammo 1, 未得, 洗唔用RPG, 話比大家聽, RPG Server 不會維持好久
我見過d人玩正常vs server, 一入到來就打 !rpg/ !buy/ /rpgpw XXXXXXX, 跟住就自己衝出安全室, 令到全部人死哂, 之後走場, 簡直系無賴

玩C5M5 跳落海都唔死

d人玩得太多RPG, 入正常vs場扮勁, 自己衝出去, 佢死無所謂, 但佢累到我地都死, 簡直系囧

企都可以升到Lv....唸唔到有幾好玩lo

有冇睇下MAX ser呀?.  MAX個ser RPG插件好正常,唔會改經個D野 都會好多人入啦

但Max ser要一二月先開返, 個時RPG已經玩得好悶

引用:
原帖由 gordon7803 於 2010-12-31 12:06 發表
但Max ser要一二月先開返, 個時RPG已經玩得好悶
max ser一番黎 其他ser就沒落架啦
你咩名?__?

哈 講得好!  MAX ser開個陣成日爆人@_@

引用:
原帖由 lostinblue 於 2010-12-31 12:55 發表
max ser一番黎 其他ser就沒落架啦
你咩名?__?
咩咩名?
Game 名?
乂囧乂

回復 2# 的帖子

玩e場game最重要係企

29 12
發新話題