發新話題

呢個影片好似l4d1+2總合排名第1名非官方圖

[Close]

呢個影片好似l4d1+2總合排名第1名非官方圖

[youtube]SaeQW0hzTsA&feature=player_embedded#![/youtube]

地圖名係:全l4d1+2總合排名第1名既: Dead Before Dawn Too         !!!!!!!!!!!!!!!!!

連商場都一樣
1:35個到 係Dead Before Dawn Too既第4關 小遊戲噴水池
2:20個到好似係第3關 (唔知係咪第3關但係一定係Dead Before Dawn Too)
2:38係Dead Before Dawn Too既第4關安全室(起點個個)
3:23係第4關其中1個時裝店
3:25係第5關停車場同救援
3:29有jokey

唔洗理最尾個d字 (l4d3個d)

係唔係電影?
幾好,但係唔夠激

回復 2# 的帖子

我念個場係由呢個商場造出黎

Dead Before Dawn Too個地圖係以Dawn of the Dead套戲做藍圖
一模一樣並唔出奇
(段片應該係由Dawn of the Dead 2004年版剪接出嚟
YouTube註解有copyright)
引用:
Dawn of the Dead中文譯名
大陸:活死人黎明
台灣:活人生吃
香港:活死人凶間

回復 4# 的帖子

e+有無得睇  好鐘意睇c片  (屍片)

E出戲我好似唔知今年年頭定上年年尾係PPS睇過-_-
HK當年都有上,但唔記得叫咩名
最尾個結局我仲覺得幾正,冇話D人死唔死
你未來 我未來 都一樣
如果 你不愛我 可原諒
去月球 去地球 都一樣
如果 你太認真 只會悲傷

引用:
原帖由 hgc081413 於 2010-12-30 21:48 發表
e+有無得睇  好鐘意睇c片  (屍片)
: 比你睇...比你睇...http://www.56.com/u94/v_NTU2MjYxMTU.html

請支持正版...
衛斯理 高手XD

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

回復 7# 的帖子

thz 廳朝先睇  太晚

回復 7# 的帖子

好野 ,又有屍片睇,Thank

回復 8# 的帖子

怕中毒唔禁     

條片個肥奶奶好似女boomer

回復 12# 的帖子

爆唔到既女boomer