32 123
發新話題

(原創) 好緊張的逃命...

[Close]

(原創) 好緊張的逃命...

Pure one加強戰役 - 專家
4個人都已經訓在地上...我也可以衝出重圍!!!
(好左剛好有拍片...唔係都放唔到上來)
天氣咁凍都可以咁緊張...

騰....

[youtube]l_OFuZGPF_U[/youtube]

有720P
也可以講下...其實高手片...有時都可以用CUT片型式出現......唔CUT你又點知佢咁勁...

※我係老手唔係高手..XD今次又幾好采..HAHA

衛斯理 高手XD

dislike

引用:
原帖由 Darkangel0502 於 2011-1-4 00:13 發表
dislike
你死得好慘...haha
衛斯理 高手XD

哼!~"~  唔係只係我死架  除佐你  好多人都訓低哂....

打完針
唔救人~.~?

引用:
原帖由 Darkangel0502 於 2011-1-4 05:33 發表
哼!~"~  唔係只係我死架  除佐你  好多人都訓低哂....
睇清楚D...原來你係最尾一個訓底...XD...見到你訓/死得好唔底...
引用:
原帖由 apple_W 於 2011-1-4 12:37 發表
打完針
唔救人~.~?
如果你係其中一個玩家...你就明白...個時佢地唔會話我...會好支持我快D走...

衛斯理 高手XD

放自己上黎@@

引用:
原帖由 cheukwah_luong 於 2011-1-4 14:10 發表
放自己上黎@@
梗係...你都有露面GA...講左放個段位GE片上來GA嗎...無講假...

衛斯理 高手XD

你用咩拍片?- - 仲有個準心點改到咁0.0我用fraps會lag= =

回復 9# 的帖子

準星

(7) 準星大小、顏色及復原 ( 轉自紀敏Left 4 Dead 1指令 )

- 無需開cheats的情況下,開Console輸入以下指令
  "cl_crosshair_dynamic" = "1"
  準星會變為最細,如果將"1"改為0字,準星將變成最細並不會因為開槍而變動

如要修復回原來準星.可輸入cl_crosshair_dynamic 255
  只需要去掉原本指令的符號就可以復原...原因不明

準星顏色修改
  指令列裡面打
  cl_crosshair_red 0
  cl_crosshair_blue 0
  cl_crosshair_green 255
  你可以自己設定紅藍錄三個顏色的比值
  最小值0 最大值255

爬下文就可以找到
你未來 我未來 都一樣
如果 你不愛我 可原諒
去月球 去地球 都一樣
如果 你太認真 只會悲傷

引用:
原帖由 cheukwah_luong 於 2011-1-4 14:44 發表
你用咩拍片?- - 仲有個準心點改到咁0.0我用fraps會lag= =
我用L4D2個DEMO拍底左先...之後再用FRAPS又或者等遊戲錄製軟件...
就可以錄邊段就邊段....唔洗成幾10GB...

LAG有可能係電腦問題...我都有D LAGLAG地...可能我用FULL..~

衛斯理 高手XD

引用:
原帖由 filter 於 2011-1-4 14:51 發表
準星

(7) 準星大小、顏色及復原 ( 轉自紀敏Left 4 Dead 1指令 )

- 無需開cheats的情況下,開Console輸入以下指令
  "cl_crosshair_dynamic" = "1"
  準星會變為最細,如果將"1"改為0字,準星將變成最細並不會因為開 ...
可以係autoexec.cfg 入面打都有同樣的指令...

衛斯理 高手XD

引用:
原帖由 joeka 於 2011-1-4 15:20 發表

我用L4D2個DEMO拍底左先...之後再用FRAPS又或者等遊戲錄製軟件...
就可以錄邊段就邊段....唔洗成幾10GB...

LAG有可能係電腦問題...我都有D LAGLAG地...可能我用FULL..~ ...
用左demo點睇番- -同點整avi?= =

引用:
原帖由 cheukwah_luong 於 2011-1-4 16:04 發表
用左demo點睇番- -同點整avi?= =
1. 佢可以直接按...佢就會用game打開

2. 係game入面按shift+f2 開個播放器播...

=  =你用fraps不嬲都係輸出avi ga啦...
衛斯理 高手XD

引用:
原帖由 joeka 於 2011-1-4 16:29 發表

1. 佢可以直接按...佢就會用game打開

2. 係game入面按shift+f2 開個播放器播...

=  =你用fraps不嬲都係輸出avi ga啦...
我講緊個demo- -

32 123
發新話題