19 12
發新話題

圖片分享[求加分]放左

[Close]

圖片分享[求加分]放左

我最愛的兩英

我所使用的程式在http://download.cnet.com/PhotoScape/3000-2192_4-10703122.html

大家不會整的話可DL

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

教學::http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=309800&;extra=page%3D53

感想:我覺得改圖不是一件難事,只要努力就可以成功!!

祝大家考試和我的感想一樣

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

請詳細說明放什麼圖放在那...

你指係post內貼圖!?

引用:
原帖由 Ratkirani 於 2011-1-4 23:38 發表
你指係post內貼圖!?
我吾識

引用:
原帖由 [★]FunG﹑ 於 2011-1-6 17:12 發表
我吾識
張圖睇唔睇得明 -  .-!?

oh, 你貼左啦已經 -口-"

張圖做乜放到咁細張

好細張既圖=3=
見唔到有咩....

點放大

引用:
原帖由 [★]FunG﹑ 於 2011-1-7 17:39 發表
點放大
你本身save張圖細,
我拎你張圖格硬放大會好矇。

請補回感想,給一次機會,明天也還未補上,便扣分。

引用:
原帖由 C_k 於 2011-1-7 18:59 發表
請補回感想,給一次機會,明天也還未補上,便扣分。
補了..有分加嗎?

張圖好細~
咩都睇唔到

= =細到咩都睇吾到囉咩事

引用:
原帖由 唯一的你 於 2011-1-13 23:13 發表
知道咩是.700 200嗎樓主. --,
700x200是簽名檔的建議尺寸

不是什麼圖都700x200=.=

而樓主都應該是頭像吧,加分亦要視符作品質素的

張圖真系幾細-
建議整反大d