發新話題

極速快車手-遊戲影片/圖片(加分活動)

[Close]

回復 76# 的帖子

但系撞H要撞到幾時呀?我見好少經咋啵...
姐系以後都要靠撞H黎玩?咁仲有咩樂趣wor= =

引用:
原帖由 suyuan201314 於 2011-3-28 22:34 發表
但系撞H要撞到幾時呀?我見好少經咋啵...
姐系以後都要靠撞H黎玩?咁仲有咩樂趣wor= =
我覺得組齊晒4個撞.可以好快撞到1場..
升到lv用到勁裝去玩vs就.有快感了

我要去down黎玩先

回復 78# 的帖子

玩VS系咪同人鬥果D?好無聊架wor..
唉..睇黎極速快車手玩到五十幾lv就冇野玩了...點解佢唔整D任黎做下啵..

引用:
原帖由 suyuan201314 於 2011-3-29 13:37 發表
玩VS系咪同人鬥果D?好無聊架wor..
唉..睇黎極速快車手玩到五十幾lv就冇野玩了...點解佢唔整D任黎做下啵..
..........
無奈了..賽車game玩vs都會話無聊.....
你可以解計時任既~_~..
一係有暴走個陣去撞boss

回復 81# 的帖子

就咁做呢D都可以升到LV?冇乜可能wor..我見人九十幾LV了= =
唔通佢又系靠撞boss同VS升到咁高LV架?
我記得我果陣玩VS都冇人嘅..

引用:
原帖由 suyuan201314 於 2011-3-29 20:51 發表
就咁做呢D都可以升到LV?冇乜可能wor..我見人九十幾LV了= =
唔通佢又系靠撞boss同VS升到咁高LV架?
我記得我果陣玩VS都冇人嘅..
我地啲老手的確係撞H升到8x~100lv的-___-
你唔信都可以問下佢地..
有150%經唔會難升得去邊.又有得買50%水

回復 83# 的帖子

我覺得咁樣好似好無聊咁啵..感覺好似已經冇野玩咁..

引用:
原帖由 suyuan201314 於 2011-3-30 15:46 發表
我覺得咁樣好似好無聊咁啵..感覺好似已經冇野玩咁..
你可以跟d細團打半城 既城戰既..
如果你再話隻game無意思的話.
我真係投降了

回復 85# 的帖子

'你可以跟d細團打半城 既城戰既..'
姐系加入D車隊?如果你有團嘅話加埋我,我好耐冇玩,有D想玩返= =
【只要唔無聊嘅話...】

引用:
原帖由 suyuan201314 於 2011-3-30 20:10 發表
'你可以跟d細團打半城 既城戰既..'
姐系加入D車隊?如果你有團嘅話加埋我,我好耐冇玩,有D想玩返= =
【只要唔無聊嘅話...】
我依家無咩玩.因為要UT...更左完之後我都無玩咩

回復 87# 的帖子

UT系咩?點解更新完唔玩?
我下左,玩左兩日..真系好無聊,D人得果幾個,黎黎去去都系撞H.。
VS又冇人,仲要我55LV對九十幾LV嘅..

不能看的話這邊有:山路最快速理論雖然是很久之前的版本不過山路沒輸過 ,比我高20~30等的車都一樣
技術才是一切!!

引用:
原帖由 suyuan201314 於 2011-4-1 23:21 發表
UT系咩?點解更新完唔玩?
我下左,玩左兩日..真系好無聊,D人得果幾個,黎黎去去都系撞H.。
VS又冇人,仲要我55LV對九十幾LV嘅..
UT=考試-.-
你真係覺得無聊我唔知點幫你-_-v

回復 90# 的帖子

始終系覺得個GAME怪怪地..冇任做得VS同撞H,又少經..
佢唔驚會冇左好多玩家架咩..= =

發新話題