34 123
發新話題

[2.1.2.1]1028 ser [Coop02]

[Close]
我知你ser
但是好像沒人玩囉= =

本人為ExpEdition 探險隊的人
回復返先

1028個SER己經升上2092版本
加上工程帥的衙星炮有BUG
回復160#
你希望加!buy插件
我講:沒可能吧,佢地基本唔會加的.......講到明....!buy插件同RPG插件有相撞
你想佢地加,沒咁的機會....有機會的話就要看佢地點諗

引用:
原帖由 debuger 於 2012-2-6 17:41 發表
應該不會直接加入 !buy 插件
但會考慮移值部份!buy功能到 RPG 入面.
看住!buy插件中有一點插件部份會同rpg插件相撞
因為我玩左n世,所以知部份會唔會相撞咁解

他們正諗緊!buy插件一d部份會唔會放,耐心點........

引用:
原帖由 千玄 於 2012-2-8 22:45 發表
整死左你都會救返既...  (我會)

因為之前某人做左某D令某人唔高興既某件事先會咁玩法嫁姐...

最多聽到某人笑笑口就知咩事..企定定...唔亂做某D事...  咁就好安全嫁啦    ...
我絕對認同.....

引用:
原帖由 AVBWU30 於 2012-2-9 16:46 發表
近日有低能級玩家在場內使用工程師技能 有意無意 之間使其他玩家死亡
希望場主正視
我會玩死佢
就算他炸到你飛起跌死,我會玩死佢,放心
我之前講左,邊個炸到人飛起跌死的,好大後果......我會救返他

引用:
原帖由 千玄 於 2012-2-9 21:12 發表

就係因為有某D工程亂炸先會有心靈做野殺人....

所以見到有工程就自己搵位企
就係唔知邊條友炸,之後比人玩死都要講佢地自己行過來,在錯先係亂炸的工程....炸又唔中,係要炸
炸飛人又講佢自己行過來,死唔認數那D小X雞

引用:
原帖由 rot00114 於 2012-2-13 21:57 發表
衝擊波向橫唔係問題,有斜既地方都會一飛沖天
最多飛起身之後自然跌死先好笑

引用:
原帖由 justforacc 於 2012-2-15 19:10 發表
場主, 我個acc "K.O."入唔到, 唔知咩事, 可唔可以係MSN reset pw?
你比人爆左ac啦=,=

回復 184# 的帖子

法帥我都玩過
名[青龍]初音未來,心靈醫帥,1XX級一轉

心靈專高智高生高耐高敏,力多數沒咩用
工程帥高力高耐高智高生高敏(全部都要爆)
生物專家高攻高血,高血方面反TANK(都要成500-1000HP到)
魔法帥廢的........大可唔用,因為場主唔想理
你只要玩上面3個職業夠啦
士兵同工程帥一樣全爆

再有唔明找我或者找千玄,差點唔記得講,你只要玩一次人,心靈會做野殺人.......

千玄
還有沒D非官方圖介紹給我呀-,-

引用:
原帖由 cswsss 於 2012-3-5 22:26 發表
場主幾時升2100?
我想問下你....
你應為2100連到線咩,現家好多人話2100連唔到線
我想他們唔會升住.....-.-

回復 194# 的帖子

自己打!rpg看技能=.=......

玩耐左創世神的遊戲= =
耐左沒來玩- -
唔知你地還係唔係洗緊TANK- -

我超想阿魚升上2102吧 - -

34 123
發新話題