發新話題

[爭議] 挑戰: ♥信長♥ vs PG家長指引

[Close]
引用:
原帖由 YING02 於 2011-1-24 19:35 發表

路過.
又吾係滅你團
y要亂抽?
不如等果兩場打埋之後    咪知邊到垃圾.    係咪?
抽咪抽
抽唔起咩

吾理搞吾搞清楚都好啦.    咁快定奪人地係垃圾.    一直自己輸左咪咩面都無   好心提醒ja

這是enjoywar3叫我放的相片

這是當時的食兵數:

我認為 當時他們的死數相近 兵數也比你們多 還未能分勝負 為何他們還要走場呢?

引用:
原帖由 StaR-1★〃俊 於 2011-1-24 19:45 發表

這是當時的食兵數:

我認為 當時他們的死數相近 兵數也比你們多 還未能分勝 ...
人地想屈你咪屈你  要理由架咩
春有百花秋有月,夏有涼風冬有雪
若無閒事掛心頭,便是人間好時節
季節自成一家。

我路過抽水咋
春有百花秋有月,夏有涼風冬有雪
若無閒事掛心頭,便是人間好時節
季節自成一家。

引用:
原帖由 StaR-1★〃俊 於 2011-1-24 19:45 發表

這是當時的食兵數:

我認為 當時他們的死數相近 兵數也比你們多 還未能分勝 ...
你岩  我地要踢都後期睇定d先啦,
btw  對面自滅

引用:
原帖由 寶寶豪 於 2011-1-24 19:20 發表
你咪上傳rp 等管理員評 仲有2場 你咪贏埋佢咪得
你隊友自己話2場.佢就有品啦.識野啦.唔計數.果場嬴面一睇就知.
正常黎講.仲有一場羅.你地唔係咁無品呀.
4條友彈.3個我軍.1個你軍.同一時間彈.你都計?
wow.嬴聯合唔值得光彩...仲有.我地個陣有小小怪雞.
係咪應該打番三場二勝先.到我地聯合.你地先嬴一局呢?

支持凱

豬神團 依家咪贏左你囉 rp因為**廣告**打就唔上傳喇
你鍾意可以上傳埋 拿分 打多d08路人先黎vlan喇

笑死人咩 武田19分鐘先150兵? 我9分鐘死佐一次 都80兵啦

引用:
原帖由 寶寶豪 於 2011-1-24 20:51 發表
豬神團 依家咪贏左你囉 rp因為**廣告**打就唔上傳喇
你鍾意可以上傳埋 拿分 打多d08路人先黎vlan喇
仲有1場.你淆底?? 打埋啦.唔係點滅人團呀.笑料.
你唔係想羅vlan果場黎計嫁.笑死我咩.
彈3個我地軍.1個你地軍.唔知你係踢人外掛.但係神機啦.
出下怪陣姐.合作唔夠好.所以先輸.

9點鍾 有人要走 要打既 聽日下午6點前打埋喇 我地聯合 唔該

引用:
原帖由 大隻好抵錫 於 2011-1-24 20:53 發表
笑死人咩 武田19分鐘先150兵? 我9分鐘死佐一次 都80兵啦
你無壓力姐.人地打正信.立道.
咁你地19分鍾.100兵? wow...又無人壓你地.y打成咁.
百地.宇佐0捉中.係3lv一次.

引用:
原帖由 enjoywar3 於 2011-1-24 20:54 發表

仲有1場.你淆底?? 打埋啦.唔係點滅人團呀.笑料.
你唔係想羅vlan果場黎計嫁.笑死我咩.
彈3個我地軍.1個你地軍.唔知你係踢人外掛.但係神機啦.
出下怪陣姐.合作唔夠好.所以先輸. ...
合作唔好就怪自己喇 我地合作好咪贏到你地囉  你鍾意咪叫管理員check有冇用外掛踢人

引用:
原帖由 寶寶豪 於 2011-1-24 20:54 發表
9點鍾 有人要走 要打既 聽日下午6點前打埋喇 我地聯合 唔該
笑料.你地聯合? 連續2場呀.你訓醒未.
你唔洗又羅vlan果場黎計數.唔知係你有問題.定係vlan有問題
因為加下轉左去**廣告**平台.你不懂要換軍的??

發新話題