20 12
發新話題

[ 2月6日更新* v * ] ♥得不到的;;從來矜貴♥

[Close]

[ 2月6日更新* v * ] ♥得不到的;;從來矜貴♥

- ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥

.

★`''___/\/ 都放在心裡 愛就失去了意義 ,,\*--
... ``!||[ 為什麼我到現在才醒 ___//*
..__,` 等待有多委屈 你是否傷透了心 !? ﹍..* 

第1次整字BAN`
唔知效果如何-_____-..

BAN底:

照舊都係拎BRUSH係咁印印印.
因為跟番歌詞O既內容;;
所以想個BAN底似風咁`
就整左動感模糊`
依舊印個我最鍾意用既紋BRUSH(今次係斜紋)就完成個BAN底了-V=

♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥

1月31日更新:

為了那篇分享帖而做的BANNER;;
底圖依舊是BRUSH亂印的製成品.
CUT了兩棵樹及一個女孩放在BAN底上;
加點字;
又完成了;D

BAN底:

♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥

2月6日更新:

此為眼訓之作=__=
所以沒什麼心機..
原本想弄簡約一點.
卻發現700x200很難留白再印多數個玫瑰brush-3-
所以還是算了-3-
是次沒特別弄ban底.
是1個大玫瑰brush來的*
待會還要早起.
就這樣.

整BAN底好好玩=V=
好簡單;
有人有興趣學既;
我考慮開教學吧;D
不過應該都無XDD

順帶一說;
我好勢利的求+分=V= 呵呵..`

開教學當然好啦 我很缺BRUSH呀 想整底圖都不行啊0.0

你 無 上 網 dl    ?

我搵日得閒先分享下d brush .

都 找 不 到 好 看 的 筆 刷,刷 來 出 效 果 也 不 好 。

其實如果整我呢款底圖呢;
brush咩樣吾太重要*xd
只求有色就得* xd

其他底圖就另計咯-3-
其實黎黎去去用幾款brush就得*

不過d條紋brush就係最基本的*

那 是 邊 幾 款 筆 刷 啊 ? 我 都 在 學 製 作 底 圖 中...

但係我果D BRUSH 其實好女仔 XD*
你岩嘛?

引用:
原帖由 chansiugan 於 2011-1-30 20:47 發表
但係我果D BRUSH 其實好女仔 XD*
你岩嘛?
筆 刷 那 裡 有 男 女 之 分 啊!

咁我1陣分享幾張d紋brush先. 整緊.

已經開左紋BRUSH O既帖.
打後幾日應該唔太得閒;;
其他BRUSH可能真係要遲下先;;
不過睇下反應點啦.
佢地都唔用PS.
我分享黎好似無咩用-_-

好令丫

吾錯

引用:
原帖由 chansiugan 於 2011-1-31 02:20 發表
已經開左紋BRUSH O既帖.
打後幾日應該唔太得閒;;
其他BRUSH可能真係要遲下先;;
不過睇下反應點啦.
佢地都唔用PS.
我分享黎好似無咩用-_-
會 吸 引 很 多 想 使 用 的 會 員 來 啊!

我 們 也 可 以 交 流 添

我在學整圖中..

引用:
原帖由 ♥妃ˇ囡鬼 於 2011-1-31 05:44 發表
好令丫

吾錯
多謝哂-V-'
嘻..

20 12
發新話題