發新話題

點解香港咁少人玩?

[Close]
引用:
原帖由 tommy113 於 2006-10-4 19:43 發表

ai很蠢啊~~
沒有與玩家玩的這種樂趣
如果不炸橋...ex ai...我只同人打贏過一次....
ai蠢係公認ge....
另外...我同人打戈時...會經常過份緊張(特別是單挑)....[曾經過份緊張...導致控唔好滑鼠 =.=]
我完全沒[有任何方法令到自己無咁緊張....
除非...我佔絕對優勢...

引用:
原帖由 張仲良 於 2006-10-4 22:10 發表

如果不炸橋...ex ai...我只同人打贏過一次....
ai蠢係公認ge....
另外...我同人打戈時...會經常過份緊張(特別是單挑)....[曾經過份緊張...導致控唔好滑鼠...
只係玩遊戲~
不用太緊張啊= ="

我同我個fd玩過一次打兩個ex ai
最後苦戰勝利~
之後就再無同ai打過

引用:
原帖由 tommy113 於 2006-10-5 07:28 發表

只係玩遊戲~
不用太緊張啊= ="

我同我個fd玩過一次打兩個ex ai
最後苦戰勝利~
之後就再無同ai打過
如果是fps會比較無咁緊張...始終都係控制一個人ge動作~~~

多d介紹朋友一起玩,..就唔會話悶拉.vlan 需要大家支持.

引用:
原帖由 小飛豬 於 2006-10-6 10:20 發表
多d介紹朋友一起玩,..就唔會話悶拉.vlan 需要大家支持.
不過大陸同胞還有很多喜歡浩方什麼的平台,而且對vlan好像不太喜歡~
而且玩正版的,多數直接上官方玩~~~

引用:
原帖由 張仲良 於 2006-10-6 11:31 發表

不過大陸同胞還有很多喜歡浩方什麼的平台,而且對vlan好像不太喜歡~
大陸同胞大多用浩方的....

引用:
原帖由 張仲良 於 2006-10-6 11:31 發表

恩, 準備撤離大陸, 節省成本

還要在這裡呆三小時才可以升級 ~

如果想一齊打ai就叫我...

引用:
原帖由 NTET 於 2006-10-9 19:49 發表
如果想一齊打ai就叫我...
打ai好悶啊

引用:
原帖由 tommy113 於 2006-10-9 21:01 發表

打ai好悶啊
你打打AI EX看看悶不悶..
再悶1 VS 2...1 VS 3一定刺激到嘔=.=

引用:
原帖由 RyuSuke 於 2006-10-9 22:47 發表

你打打AI EX看看悶不悶..
再悶1 VS 2...1 VS 3一定刺激到嘔=.=
電腦作弊永遠不及玩家作弊厲害XD~

引用:
原帖由 張仲良 於 2006-10-10 01:58 發表

電腦作弊永遠不及玩家作弊厲害XD~
電腦點作弊????????

引用:
原帖由 FlyerFei 於 2006-10-10 17:43 發表

電腦點作弊????????
ex電腦的人力收入係乘1.4倍...
所以你玩戈時...你會發現佢早期很快就有狙擊手+mg+jeep/motor...
即是,早期用人力生的兵佢都好快有齊...死左又好快補返...而且唔影響佢本身升級進度~~~

引用:
原帖由 tommy113 於 2006-10-9 21:01 發表

打ai好悶啊
你卑msn,我同你一齊打ai??

發新話題