21 12
發新話題

㊣2.0.5.7㊣coop 2Banana R.P.G Ser 開放貼(新版貼)

[Close]

㊣2.0.5.7㊣coop 2Banana R.P.G Ser 開放貼(新版貼)

Banana R.P.G / 8V8對抗 Ser (2057) coop 1開場!

伺服器名稱:Banana Rpg Ser

伺服器格言:
1.
一日一boomer,令你受歡迎.

2.
一日一spitter ,令你坐唔定.

3.
一日一 jocky ,令你俾人捉.

4.
一日一 smoker ,令你俾人拉.

5.
一曰一 hunter ,令你俾人强姦!

伺服器簡介:本伺服內含有極變態,不為人道的特感,進入者請做好必要的心理準備(
目前伺服情況:開放測試

伺服器開設;banana__xbrian

伺服器admin: banana__xbrian(本人)

監察及回報員:- 日出﹏Sunise. ,瀨尿大師牛丸

伺服器意見及調整: 本人

伺服器調整提案:banana
團體
伺服器目前插件
(基本):多人插件(16人)

自動加入(join)

防TK(槍傷)

(外設) :
RPG

倒地爬行

防電錯

雙重跳

增加
1.倒地藥物自救插件
2.降落傘插件

本SER人數:16人RPG戰役

重新設定伺服器:
1. 近戰武器距離加長(10cm-15cm)
2. 倖存者可在倒下時爬行(speed+10%)
3. 強化特感數值
4. 火焰不會對倖存者造成傷害
5. 經驗and金錢 (>85) 為預設的85倍
6. off 彩卷功能
7. 基礎為3隻TANK(red)

伺服器更新歷程: 27更新特感系數
28更新以下

(del)8v8
轉隊

(del)8v8特感skill
(更正)等級/技能 (持續修正)

29 新增伺服器總容量

開放時間:

伺服器開放時間:星期一至四為5:30 – 9:30(彈性時間:可能為7:00 p.m-9:30p.m 7 :30 p.m- 9:30 p.m

星期五為7:00 p.m-10:30 pm

星期六為10:00 a.m-10:30 p.m

星期日為10:00a.m-9:30p.m

精準開放時間會係M群度發佈請注意!
M群:[email protected]

難度: 任何

屍和特感:特感係兩隻咁兩隻出

Q1.點樣設定RPG選單內購買物件價格?

Q2.點樣設定殺特感時獲得既經驗值?

支持~
請大家多多支持!!!!!!
呢個ser真係值得一玩

支持下先

Q1同Q2個答案其實都係同一個cfg內就有得set,
steamapps\common\left 4 dead 2\left4dead2\cfg\sourcemod\United_RPG.cfg
多特感插件有冇考慮過,當然唔用都得,
唔set防火,好易燒到PP喎
如果想特別D既你可以試下玩改槍數值既,現時黎講,有幾多個RPGserver係有改過?(暫時除左我自已有改過外)
想試既你可以係vlan搵教學,呢個實有
RPGser最重要係set得特感夠變態而又唔會難玩到冇人有,
技能點數方面都唔好set到太多,重有最好加多個安全門要等齊player先開到門既插件(呢個好重要,我覺得)

我想問下呢 -.-開放時間系幾點

開放時間

開放時間:10:00 a.m-10:30 p.m (sat,aun)
                6:00 p.m - 9:30 p.m(MOM-THU)
                6:00 p.m - 10:30 p.m(fri)

純支持

引用:
原帖由 rot00114 於 2011-2-1 01:27 發表
Q1同Q2個答案其實都係同一個cfg內就有得set,
steamapps\common\left 4 dead 2\left4dead2\cfg\sourcemod\United_RPG.cfg
多特感插件有冇考慮過,當然唔用都得,
唔set防火,好易燒到PP喎
如果想特別D既你可以試下 ...
而家d rpg ser好難齊16人= =
仲要係coop新ser
mist

long time no see banana server

PS 10:00 a.m-10:30 p.m (sat,aun)    is sun

增加
1.倒地藥物自救插件
2.降落傘插件
3.顯示 感染者/生存者 的血量插件

ser有點lag 而己 ,  nice admin , 大概都不錯

修正新年假期開放時間

修正新年假期開放時間
新年假期間(2月1-2月10)
2月3,2月4,2月5 依3日為休息日

其它日子開放時間均為:10:00 a.m-10:30 p.m

幾時玩SH啊

等你好耐啦

金日唔開SER?

6/2  2PM

21 12
發新話題