發新話題

[TuS Server] #19 - HNS雷射模式(新增admin介紹)

[Close]

[TuS Server] #19 - HNS雷射模式(新增admin介紹)

開左咁耐都唔記得介紹下= =!!。

Ip address: staryin.no-ip.org:27018

人數:24

開放時間:
                              星期一至四  下午6時至晚上12時
星期五、六 、日及公眾假期  早上10時至深夜3時  

(時間不太準確)

VLAN 01區開放

伺服器規則:
不可使用不法程式進行遊戲(例:加速器,外掛程式等等)

團網: [團名(唔洗符號)][伺服器英文(頭為s,尾為r,共六個英文字)] dog(.) co dog(.) cc

以下係admin介紹:

admin名稱: !+SnOw*oFF+!God NoTe F

別名:F

-佢係年紀最老既ADMIN,108YEARS OLD

admin名稱: *+UniTeD || ben

別名:肥ben

-佢係新入職既admin,大家唔好蝦佢。

admin名稱: `Hk secret_SitHvaDe=]

別名:HK

-佢係admin中膚色最黑。

admin名稱:MIc

別名:micmic

-佢係殺人唔貶眼既雷射神手

admin團隊照:

搞笑版:

依家只係得你一個雷射ser
一定多人玩啦!!
www.blhost.hk】致力提供不同類型而且高質素的伺服器,服務包括網站寄存、電郵服務、域名註冊、獨立伺服器、網頁設計 、VPS、伺服器租用服務

引用:
原帖由 愛影。絕望 於 2011-2-1 11:38 發表
依家只係得你一個雷射ser
一定多人玩啦!!
所以我敢擔保,呵呵!!

同意樓上再樓上既人講既野..
但係我好似見過

靚仔Yin
點解唔叫返*+UniTeD團隊?
:o)

依家入左tus行列,個名擺多一陣先算=]

因Yin近日有野做開唔到ser
所以同本人傾過暫時接收玩家
大家可以先到以下server玩
[!+SnOw*oFF+!]伺服器#3 雷射捉迷藏
(模式90%相同 - -"")

模式不同:
本服是按「C」鍵放置雷射,請各玩家小心

人數 : 21人
vlan: vlan 01
開放時間 (注意 : 可能不準時,因本人亦要拜年/有事忙 - -) :
2月2日(年30) - 上午10時至下午2時半
2月3日(初一) - 下午約6時後 (於vlan 02 開服中)
2月4日(初二) - 晚上11時 或 不開服
2月5日(初三) - 上午12時至晚上
2月6日(初四) - 上午10時至晚上
2月7日(初五) - 晚上
2月8日(初六) - 未定
2月9日(初七) - 未定

/_\
我呢個god note e冇哂場玩
都係番屋企(團ser)玩好d

請多多支持本服

引用:
原帖由 Mr_F 於 2011-2-2 00:48 發表
因Yin近日有野做開唔到ser
所以同本人傾過暫時接收玩家
大家可以先到以下server玩
[!+SnOw*oFF+!]伺服器#3 雷射捉迷藏
(模式90%相同 - -"")

模式不同:
本服是按「C」鍵放置雷射,請各 ...
!+SnOw*oFF+! 團wo..
估唔到個團仲係度..

引用:
原帖由 kining2008 於 2011-2-2 22:59 發表

!+SnOw*oFF+! 團wo..
估唔到個團仲係度..
你係 a_a?
唔知識唔識呢 a0a
家陣D人唔見晒,得番幾個緊要既係到
(伺服器現正有開)

難道你係 !+SnOw*oFF+! God NoTe F ??

引用:
原帖由 kining2008 於 2011-2-2 23:26 發表
難道你係 !+SnOw*oFF+! God NoTe F ??
本人正是 !+SnOw*oFF+! God NoTe F   

推帖推帖推帖推帖推帖推帖推帖推帖推帖

引用:
原帖由 Mr_F 於 2011-2-3 00:02 發表

本人正是 !+SnOw*oFF+! God NoTe F   
近來唔見你d團員既@@?
B呢?
G呢?

發新話題