發新話題

★第1次正圖; )

[Close]

★第1次正圖; )

正圖工具:photoscape
感想:比左幾多心機正嫁雖然吾係整得好令..但希望有人支持喇

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 1# 的帖子

我唔清楚一般玩開信長既人對信長簽名圖既審美觀

我見佢地...  ((no offence))

不過我覺得好多信長簽名圖都缺乏主體/ 唔夠突出/ 整體感覺過於模糊...

請看此回覆既各位唔好介意...  只係個人睇法。

anyway 支持你
((點解禁多人睇得我回.. 囧))

引用:
原帖由 toto345618433 於 2011-2-5 02:12 發表

不過我覺得好多信長簽名圖都缺乏主體/ 唔夠突出/ 整體感覺過於模糊...

anyway 支持你 ...
怎會介意?整圖就是要吸納別人意見,才能進步麻。

引用:
原帖由 toto345618433 於 5-2-2011 02:12 AM 發表

多謝你既意見 '我唔會介意既話曬第1次正

★.photoscape吾系好易上手嫁咩(?)
★.加上;你的圖片的顏色很怪;

★.個人之意見.別介意x)

信長類型既圖建議關血量條再cap圖。。。

個色怪怪地
但系都不錯.@@

引用:
原帖由 toto345618433 於 2011-2-5 02:12 發表

同 意 -_______-

-------

第2張BANNER隻色怪怪的.

引用:
原帖由 C_k 於 5-2-2011 02:11 PM 發表
信長類型既圖建議關血量條再cap圖。。。
係既`下次會關血量條

支持;吾錯;加油

發新話題