發新話題

[!+SnOw*oFF+!] #1/#2/#3/#5 伺服器

[Close]

[!+SnOw*oFF+!] #1/#2/#3/#5 伺服器

[!+SnOw*oFF+!] #1 蜘蛛鎗戰

(伺服器現在:關閉)

介紹下先:

模式:
按「  F  」  鍵使用蜘蛛絲
按「 alt 」  鍵使用超級跳

按「  C  」  鍵放置雷射器
按「  V  」  鍵拆去雷射器

開放時間:
不定時
上學日多數為下午5時後
假日多數為下午至晚上

人數 : 26人
vlan: vlan 01
[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
[!+SnOw*oFF+!] #2 休閒伺服器

模式:
呢個server純粹玩樂
玩deathrun但係可以好多個T
而且可以無限重生
有d圖仲有bm幫助~
(say /respawn係重生指令)

開放時間:
不定時
上學日多數為下午5時後
假日多數為下午至晚上

人數 : 20人
[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]

[!+SnOw*oFF+!] #3 雷射捉迷藏

介紹下先:

模式:
按「C」鍵放置雷射器
按「V」鍵拆去雷射器

開放時間:
不定時
上學日多數為下午5時後
假日多數為下午至晚上

人數 : 22人(4個admin保留位)

[!+SnOw*oFF+!] #5 監獄模式

介紹下先:
Ts們,本server可以比你地ko ct喇!
商店新增隱身似的東東!
CT再唔係獨裁!

模式:
說/shop開啟商店

開放時間:
不定時
上學日多數為下午5時後
假日多數為下午至晚上

人數 : 22人(4個admin保留位)

(如有admin亂ban/kick,可到此求助並解ban)
=====================================
本團 (     !+SnOw*oFF+!     )
以前係internet已經開左好耐
但因之前internet刷唔到ser而失去大量團員
係上個月左右
我地都加入左vlan玩
所以決定 暫時 繼續招收團員
如果想加入我地團,可以係到填下表:
(本團不收取無理取鬧,用外掛以及冇品的人,請自重)
-----------------------------------------------------------
cs名:xxx
入團後:!+SnOw*oFF+!xxxxxxx
入團原因:xxxxxx
推薦人:xxx(俾人招入就打佢咩名,冇就打snowoff)
通常出現server:xxx(server名)
-----------------------------------------------------------

vlan新加入團員名單(舊團員暫不公佈):

!+SnOw*oFF+! kining2008

!+SnOw*oFF+!-[TuNG.]

!+SnOw*oFF+!Benny
!+SnOw*oFF+!Jack
!+SnOw*oFF+!CS sH00TeR
!+SnOw*oFF+!timothy
!+SnOw*oFF+!T
!+SnOw*oFF+!M`hY Y`an~
!+SnOw*oFF+!dennisgoodboy
!+SnOw*oFF+!o~~
!+SnOw*oFF+!`Eva*=]`w
!+SnOw*oFF+!TunG=]`
!+SnOw*oFF+!KJaI
!+SnOw*oFF+! sHeEeEeEp

!+SnOw*oFF+!God NoTe E
支持你:p

入團

cs名:kining2008
入團後:!+SnOw*oFF+! kining2008
入團原因:加入隊伍
推薦人:snowoff
通常出現server:ToK yo.東京奧伺服器
Server IP公佈後會比tony禁言
=============================
:o)

引用:
原帖由 kining2008 於 2011-2-5 23:50 發表
cs名:kining2008
入團後:!+SnOw*oFF+! kining2008
入團原因:加入隊伍
推薦人:snowoff
通常出現server:ToK yo.東京奧伺服器
Server IP公佈後會比tony禁言
============================= ...
改名吧
多D入團ser啊
(我有開既話)

今天刚刚进入,非常开心

Supp you,同埋我想問你係Internet刷唔出ser定係刷唔出你個ser??如果係Internet刷唔出任何ser你可以試下用MasterServer

引用:
原帖由 SuPeRHunTeR 於 2011-2-6 00:07 發表
Supp you,同埋我想問你係Internet刷唔出ser定係刷唔出你個ser??如果係Internet刷唔出任何ser你可以試下用MasterServer
係佢地唔識用/修正 sosad
得我用都冇用ga,佢地唔用都係搵唔到

supp your servers都冇用lo咁 ...

引用:
原帖由 SuPeRHunTeR 於 2011-2-6 00:13 發表
supp your servers都冇用lo咁 ...
我laser ser冇人入@@

會唔會係你個ser admin既問題?

引用:
原帖由 Mr_F 於 2011-2-6 00:16 發表

我laser ser冇人入@@
依家幾點牙-.-冇人入.等聽日啦
` sLAuGhteR ; CCk.

引用:
原帖由 CCk-3- 於 2011-2-6 00:20 發表

連...
去...
外...
網...
吧...
啦...
依...
家...
外...
網...
仲...
好...
多...
人...

引用:
原帖由 SuPeRHunTeR 於 2011-2-6 00:17 發表
會唔會係你個ser admin既問題?
除左自己冇乜admin(唔收住)
但係真係人流冇乜

引用:
原帖由 CCk-3- 於 2011-2-6 00:20 發表

係成日都冇人
引用:
原帖由 SuPeRHunTeR 於 2011-2-6 00:21 發表

連...
去...
外...
網...
吧...
啦...
依...
家...
外...
網...
仲...
好...
多...
人...
我個ser就係呢到可能中左bug
我個ser可以係外網入到,又可以係vlan入到
就可能中bug 2面都唔係幾搵到

引用:
原帖由 Mr_F 於 2011-2-6 00:21 發表

除左自己冇乜admin(唔收住)
但係真係人流冇乜
去外網唔駛放IP都勁多人入...
我今日用4554試左係外網開ser...勁多人入...steam都有...

發新話題