發新話題

[!+SnOw*oFF+!] #1/#2/#3/#5 伺服器

[Close]
引用:
原帖由 SuPeRHunTeR 於 2011-2-6 00:25 發表

去外網唔駛放IP都勁多人入...
我今日用4554試左係外網開ser...勁多人入...steam都有...
係咪我cs問題呢  = =
我仲用緊2834 -.-

引用:
原帖由 Mr_F 於 2011-2-6 00:29 發表

係咪我cs問題呢  = =
我仲用緊2834 -.-
4554係hlds版本,唔係cs版本。

引用:
原帖由 kochunyin115 於 2011-2-6 01:39 發表
4554係hlds版本,唔係cs版本。
-﹏-
會唔會就係版本問題 -0-

我個laser ser都係用hlds2834 pm9點爆人-.-
可能你問題吧
` sLAuGhteR ; CCk.

引用:
原帖由 CCk-3- 於 2011-2-6 11:57 發表
我個laser ser都係用hlds2834 pm9點爆人-.-
可能你問題吧
原來我3647 hlds = =

引用:
原帖由 Mr_F 於 2011-2-6 12:31 發表

原來我3647 hlds = =
3647好似係支援多核心,,,

引用:
原帖由 CCk-3- 於 2011-2-6 11:57 發表
可能你問題吧
爆人係咪1/1

引用:
原帖由 SuPeRHunTeR 於 2011-2-6 12:48 發表

3647好似係支援多核心,,,
轉番2834版
爆人了 -.-
20/22 (2個admin佢地入唔到)

推帖一次

哈哈 我係02頻開雷射a_a 大家一齊合作^^

引用:
原帖由 excharles 於 2011-2-7 14:16 發表
哈哈 我係02頻開雷射a_a 大家一齊合作^^
可以點合作 -.-
點解越黎越多laser hns a_a
我岩岩入vlan個陣(一個月左右)得TUS #19 同我 -.-

引用:
原帖由 Mr_F 於 2011-2-8 10:24 發表

可以點合作 -.-
點解越黎越多laser hns a_a
我岩岩入vlan個陣(一個月左右)得TUS #19 同我 -.-
F仔, 我都可以開ser
洗唔洗幫手開
:o)

F個SER一直支持,最好快D整到個SER唔LAG唔係會冇人入

引用:
原帖由 天才暗殺者 於 2011-2-8 11:05 發表
F個SER一直支持,最好快D整到個SER唔LAG唔係會冇人入
轉唔到bb100 - -
+上未換得機

咁你快D換啦,個SER成日LAG下LAG下咁,加轉場時又會彈人走既

發新話題