發新話題

[!+SnOw*oFF+!] #1/#2/#3/#5 伺服器

[Close]
引用:
原帖由 天才暗殺者 於 2011-2-8 20:53 發表
咁你快D換啦,個SER成日LAG下LAG下咁,加轉場時又會彈人走既
今日轉場好左喇
次後lag到要幾十秒
今日10秒左右ko
引用:
原帖由 kining2008 於 2011-2-8 11:00 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=3322484&ptid=351938][/url]

F仔, 我都可以開ser
洗唔洗幫手開
開咩ser @_@?

cs名:-[TuNG.]
入團後:!+SnOw*oFF+!-[TuNG.]
入團原因:加入隊伍
推薦人:snowoff
通常出現server:Tus server

引用:
原帖由 失落的-健 於 2011-2-9 23:43 發表
cs名:-[TuNG.]
入團後:!+SnOw*oFF+!-[TuNG.]
入團原因:加入隊伍
推薦人:snowoff
通常出現server:Tus server
你可以改名了

聽講一開始係我開laser hns場先......... 跟著就到Yin開,跟著我就轉左做正規HNS...之後就好多人一路開laser hns.....
跟著就形成左依家既一ser獨霸

引用:
原帖由 SuPeRHunTeR 於 2011-2-10 01:29 發表
聽講一開始係我開laser hns場先......... 跟著就到Yin開,跟著我就轉左做正規HNS...之後就好多人一路開laser hns.....
hkcfb做左獨市生意

引用:
原帖由 SuPeRHunTeR 於 2011-2-10 01:29 發表
邊個1ser霸晒 - -
引用:
原帖由 kochunyin115 於 2011-2-10 01:30 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=3331557&ptid=351938][/url]
hkcfb做左獨市生意
又轉向又盛
我唔鐘意入ser比人轉 - -(係sorpack成日比人轉黎轉去好煩 -.-)

wow
F仔係到招..
我係!+SnOw*oFF+!Nero-Wang@@
幾時先加返我為團員姐!!!

入團

cs名:Ace`Benny
入團後:!+SnOw*oFF+!Benny
入團原因:好耐味感受過大家庭既溫暖
推薦人:k仔(俾人招入就打佢咩名,冇就打snowoff)
通常出現server:2個ser都有!!雷射ser我更系神手一名
---------------------------------------------------------

引用:
原帖由 乂凍檸樂=] 於 2011-2-10 02:09 發表
wow
F仔係到招..
我係!+SnOw*oFF+!Nero-Wang@@
幾時先加返我為團員姐!!!
舊團員唔公佈呀 - -
引用:
原帖由 BeNnY=3= 於 2011-2-10 10:40 發表
cs名:Ace`Benny
入團後:!+SnOw*oFF+!Benny入團原因:好耐味感受過大家庭既溫暖
推薦人:k仔(俾人招入就打佢咩名,冇就打snowoff)
通常出現server:2個ser都有!!雷射ser我更系神手一名
---------------------- ...
打錯左,改番好
請改名

推.
ser #2 #3開放中

cs名:Jack
入團後:!+SnOw*oFF+!Jack
入團原因:同團友一齊玩
推薦人:Mr_F
通常出現server:01(easy sever)

引用:
原帖由 amy6932 於 2011-2-12 22:06 發表
cs名:Jack
入團後:!+SnOw*oFF+!Jack
入團原因:同團友一齊玩
推薦人:Mr_F
通常出現server:01(easy sever)
改名
[[[[[[[[[[[[[[[[[我唔夠字咩?]]]]]]]]]]]]]]]]]]

支持一下啦!!
再多個團同ser
www.blhost.hk】致力提供不同類型而且高質素的伺服器,服務包括網站寄存、電郵服務、域名註冊、獨立伺服器、網頁設計 、VPS、伺服器租用服務

關閉,關閉,關閉 玩咩 = =?

引用:
原帖由 alan8912 於 2011-2-14 19:53 發表
關閉,關閉,關閉 玩咩 = =?
不定時開服
而家比較忙,唔係成日開到

發新話題