發新話題

官網盃決賽 - LoSeR vs 12星 內幕

[Close]
引用:
原帖由 SmileBoy 於 2007-7-18 13:03 發表
成日以前以前  你的人生就只有過去?

一直以黎 loser都唔會同12星作賽  因為「無論邊個開  都會有人lag」

你係都要打  打到中段又要lag  都無辦法

但今次事件絕對係例外

全場除左 秋風 同 流星k,  都幾乎定格

...
若小飛豬許可我上傳
我愿意上傳
如真的很急要的短消息給我

引用:
原帖由 SmileBoy 於 2007-7-18 13:03 發表
成日以前以前  你的人生就只有過去?

一直以黎 loser都唔會同12星作賽  因為「無論邊個開  都會有人lag」

你係都要打  打到中段又要lag  都無辦法

但今次事件絕對係例外

全場除左 秋風 同 流星k,  都幾乎定格

...
的確係踢左果心

點解你唔話踢槍神.本多?

怕我懷疑@@?

經過咁多事..我都累了

現在各持己見

你再解釋我也聽不入

我保證我地12星一定殺入決賽

希望你地都可以

因為係網吧打

堂堂正正打1場就是了

什麼樣的愛
-
埋伏在未來

正合我意        
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

親愛既LoSeR你地好
arik ting  當日網吧同你地打比賽  我也在場   

一間網吧  老板用同一隻光碟黎安裝魔獸^_^

相信SiukinB都去過果間所謂既風神網吧

兩部新機   用埋同一隻光碟   同一個區域網路   

ting 彈機    arik就冇事   有d野唔想講太明  

既然你地咁鐘意隱瞞事實  我爆出黎都無所謂

成班自己既團比認為好合理既解釋比眾人   

打比賽為乜   冠軍?  呀  你拎倒囉  不過點拎  我都唔知 自問有冇做果d事   心知肚明   

我以前睇住佢地打團戰   正常既彈機   5  個齊齊彈   

你大可以問下反骨仔06  咩叫彈機?   

講野咁矛盾  出黎網吧打啦   你用實力羸倒佢地  我冇野好講

咁大篇文章  你都係想大家知道你地個團是十分有實力/.\  而十二星就輸唔起係到嘈  你既目的都係咁姐

另外SiukinB唔好以為自己好正義  成日打成篇文章出黎   好似道理係自己果面咁   傻既睇落去會覺得你地岩

醒目d認真小小呢._.  就真相大白

ps:請丸〞唔好係到留無聊既post   你既廢話一次比一次無聊  簡直浪費vlan資源

引用:
原帖由 流星_k 於 2007-7-18 15:19 發表

的確係踢左果心

點解你唔話踢槍神.本多?

怕我懷疑@@?

經過咁多事..我都累了

現在各持己見

你再解釋我也聽不入

我保證我地12星一定殺入決賽

希望你地都可以

因為係網吧打

堂堂正正打1場就是了

...
算啦...

人地win左...

人地第一...

人地最勁...

人地好威...

ok?

討論結束

決賽見!

什麼樣的愛
-
埋伏在未來

收皮啦 a_a 決賽 你咪又係輸

引用:
原帖由 神秘的Tim仔 於 2007-7-18 16:26 發表
收皮啦 a_a 決賽 你咪又係輸
唔敢用真ac既小朋友

要嘈黎我12星板嘈..88

什麼樣的愛
-
埋伏在未來

第1場彈game之後arik0220係房間入面問你地有無error

o.o................. 依依不捨 o

回復 #22 神秘的Tim仔 的帖子

神秘既死智障v_v               滾吧

引用:
原帖由 LazYbaBE★ 於 2007-7-18 17:08 發表
第1場彈game之後arik0220係房間入面問你地有無error

o.o................. 依依不捨 o
要睇圖咪msn搵我.小朋友
什麼樣的愛
-
埋伏在未來

如果你覺得掩飾可以令自己好過D

自便.  加上呢度都無乜邊個係小朋友 e_e

又一次暗示 或者叫做 不打自招
好同意死神哥 今次所講既野
防作弊?vLan不是嗎 ?
有冇外掛 心照吧
踢左邊個下? 果心嗎?
就是果心 ..

據我所知某踢人外掛不斷傳送資料給對方,使對方無法聯繫主機,造成「斷線」的效果。

而這次比賽,loser團也曾作出「12星團員斷線 乃致勝的其中一個關鍵」的話。

<在那個「沒有張揚」的信長區帖子 - 未斷線之前是未知勝負>

所以,「輸的主因是某玩家斷線」 絕對不是「賴」,而是事實。

是否用外掛,和那玩家的機件有沒有出現問題也沒有人能肯定,正因如此我們無謂討論。

可是大家有沒有想過 lag 可以 save game 繼續比賽, 那麼斷線又為何不可以?

p.s. 為什麼那位神秘會員 與「丸〞」擁有相同IP?

係囉   冠軍都係你地嫁啦   

咪做做衰仔認左佢啦   死要面子    方死冇人知?   十二星表示 冠軍豪比你  <<有冇講錯?

發新話題