60 1234
發新話題

YaTi伺服器系列資訊

[Close]

YaTi伺服器系列資訊

伺服器資訊:

伺服器名稱狀態No-IP位置port
#1|監獄模式|開放中yati01.tk27015
#2|基地建造|開放中yati01.tk27016
#3|殭屍風暴|開放中yati01.tk27017
#4|雷射捉人|開放中yati01.tk27018
#5|跳躍練習場|開放中yati01.tk27019
#6|死亡奔跑|開放中yati02.tk27015
#7|未定模式|即將開放yati02.tk27016
#8|捉迷藏|開放中yati02.tk27017
#9|殭屍風暴|即將開放yati02.tk27018
#10|跳板模式|開放中yati02.tk27015

註:伺服器內設有伺服器系列的插件,方便各位用來轉到其他所屬的伺服器

宣傳片:

開放時間:
盡量達到24小時

有任何問題,請到以下網址查詢

http://ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=354630&;;extra=page%3D1&frombbs=1

www.blhost.hk】致力提供不同類型而且高質素的伺服器,服務包括網站寄存、電郵服務、域名註冊、獨立伺服器、網頁設計 、VPS、伺服器租用服務

推推推a_a
我仲搞緊個宣傳片a_a

Supp your servers

支持下 . . . . . . . .
如果, 個Server D Admin 係有就好了

咩叫做能呀 . . . .
能 - ?

FPS [神]手

引用:
原帖由 蝙蝠俠MX 於 2011-2-12 09:48 發表
支持下 . . . . . . . .
如果, 個Server D Admin 係有能者就好了

咩叫做能呀 . . . .
能 - ?
L,9i,ToNick,Ar Yin依4個admin算唔算係能者
www.blhost.hk】致力提供不同類型而且高質素的伺服器,服務包括網站寄存、電郵服務、域名註冊、獨立伺服器、網頁設計 、VPS、伺服器租用服務

我認為[算]   不過個Server係你Ge
所以 , 係應該由你去判斷
FPS [神]手

#3|殭屍危機|正式開放

請各位多多支持!!

引用:
原帖由 愛影。絕望 於 2011-2-12 09:55 發表

L,9i,ToNick,Ar Yin依4個admin算唔算係能者
我1個都唔識

<--有[能]者 :D

引用:
原帖由 20ghjsty 於 12-2-2011 06:45 PM 發表

我1個都唔識
really?

引用:
原帖由 愛影。絕望 於 2011-2-12 09:55 發表

L唔算係能者,其他個3個都算

SOSAD.認同樓上.

引用:
原帖由 20ghjsty 於 2011-2-12 18:45 發表

我1個都唔識
L咪係TONY lo
唔係唔識啊!!

引用:

哈 哈 哈 哈 哈 哈......

引用:
原帖由 AceOfSpadesL33T 於 2011-2-12 21:52 發表

哈 哈 哈 哈 哈 哈......
做咩係到昆POST呀.. 小心而個AC又比人禁言 :lol

60 1234
發新話題