發新話題

YaTi伺服器系列資訊

[Close]
引用:
原帖由 F4k2=] 於 2011-2-13 22:09 發表
算啦你信用已經變0    btw 版主大晒... omg
版主個名就要記住 omg
版主就一定要識 omg
一唔識版主個名就要ban omg版主就係= server能者 omg
點解你要講咁多次OH MY GOD.
你的天怎麼了啦嗎?_?
信用你鍾意點講咪點講LO..
而家打機定做生意呀
成日穿越哂現實. 唔好咁認真啦

引用:
原帖由 Ozil 於 2011-2-15 18:06 發表

點解你要講咁多次OH MY GOD.
你的天怎麼了啦嗎?_?
信用你鍾意點講咪點講LO..
而家打機定做生意呀
成日穿越哂現實. 唔好咁認真啦 ...
咁我都係鍾意講,你又咁認真黎做咩 ? 唔好周圍挑釁人啦小dd
A A A g0d舊ac被封

已經加入左宣傳片,唔知大家覺得點!!
希望大家多多支持
www.blhost.hk】致力提供不同類型而且高質素的伺服器,服務包括網站寄存、電郵服務、域名註冊、獨立伺服器、網頁設計 、VPS、伺服器租用服務

supp your server 我會搶哂你雷射server d客人

好多宣傳片都係用返CS音樂 = =
聽到有點厭~_~

引用:
原帖由 SuPeRHunTeR 於 2011-2-12 21:54 發表

Lazy fire佢上一個AC唔知點解好似比人永久禁言
解左禁喇好似...
一登入返就會變返正常...

引用:
原帖由 F4k2=] 於 2011-2-15 18:40 發表
咁我都係鍾意講,你又咁認真黎做咩 ? 唔好周圍挑釁人啦小dd
挑釁到你呀?
我唔係好清楚原來咁樣就挑釁到你WO.
我唔係好認真渣.你覺得我好認真咩
有時我見你地咁認真回POST我咪認真少少同你講下野LO~不過我又覺得唔算好認真GE.
你鍾意點講.你自己事啦.只不過對你有幾多句"OMG"有D好奇姐:lol :lol

引用:
原帖由 F4k2=] 於 2011-2-15 18:40 發表
佢係愛影。絕望個_ _ 同佢嘈冇用 no開戰

引用:
原帖由 20ghjsty 於 2011-2-16 02:57 發表

佢係愛影。絕望個_ _ 同佢嘈冇用 no開戰
原來你先係真挑釁
填充題我就唔填啦. 下次打埋出黎啦
BTW.你頭像真係好型.又係shoop da whoop.

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 F4k2=] 於 2011-2-16 07:39 發表
原來係人地 既 狗 狗仰大名啊有時真係唔知,點解d人只係識串人,但係實力就只係小學_ 程度
唉. 你咁做只會令到你自己比人禁言

又改名?
係唔係EYWE呢個名做唔落去
仲有你個宣傳片好()

btw.
你可以開10個ser
仲要24?
就算2個人開你都要開5個
你個CUP用咩做?
我用4核 & bb1000開4個ser都有D lag

poor guy

引用:
原帖由 waipun 於 2011-2-16 16:00 發表
又改名?
仲有你個宣傳片好(廢)

btw.
你可以開10個ser
仲要24?
你個CUP用咩做?
我用4核 & bb1000開4個ser都有D lag ...
人地個cup用咩做關你咩事  通常都係陶瓷,玻璃,膠......

引用:
原帖由 waipun 於 2011-2-16 16:00 發表
又改名?
仲有你個宣傳片好(廢)

btw.
你可以開10個ser
仲要24?
你個CUP用咩做?
我用4核 & bb1000開4個ser都有D lag ...
你唔識set野姐
仲有4核都有分既啊!!
仲要睇下你個RAM同底版
自己清楚左先講啦!先再同人比啦!!
攪緊笑咩?
www.blhost.hk】致力提供不同類型而且高質素的伺服器,服務包括網站寄存、電郵服務、域名註冊、獨立伺服器、網頁設計 、VPS、伺服器租用服務

1:00-1:18我比人偷拍左@_@,哈哈。

發新話題