60 1234
發新話題

YaTi伺服器系列資訊

[Close]
引用:
原帖由 Ozil 於 2011-2-16 14:10 發表

唉. 你咁做只會令到你自己比人禁言
禁言?唔驚 係咪覺得好驚訝啊????pro man
`Fak2=] (A A A g0d)

引用:
原帖由 waipun 於 16/2/2011 04:00 PM 發表
又改名?
係唔係EYWE呢個名做唔落去
仲有你個宣傳片好(廢)

btw.
你可以開10個ser
仲要24?
就算2個人開你都要開5個
你個CUP用咩做?
我用4核 & bb1000開4個ser都有D lag ...
原來你部機已經可以行到去1000Mbps 真係勁
多數話自己用緊BB1000 Ge人我都覺得好奇
咁快有機可以行到去1000Mbps

PS : BB1000 多數用係公司到的 , ,  ,,  , ,, ,  ,

引用:
原帖由 楓羊羊__ 於 15/2/2011 09:42 PM 發表
好多宣傳片都係用返CS音樂 = =
聽到有點厭~_~

yJls6ciaEhI

你個個係Portal Ending Song黎 . . . . . . 好中意呢首歌 好好聽

FPS [神]手

引用:
原帖由 蝙蝠俠MX 於 2011-2-16 18:18 發表

PS : BB1000 多數用係公司到的 , ,  ,,  , ,, ,  ,

你個個係Portal Ending Song黎 . . . . . . ...
bb1000其實我都唔知點
只係我打去問香港_頻,佢係話我bb1000
你問香港_頻,我唔知點解比你聽

www.blhost.hk】致力提供不同類型而且高質素的伺服器,服務包括網站寄存、電郵服務、域名註冊、獨立伺服器、網頁設計 、VPS、伺服器租用服務

引用:
原帖由 蝙蝠俠MX 於 2011-2-16 18:18 發表

你個個係Portal Ending Song黎 . . . . . . ...
我就係去我老豆既公司
明唔明?
因為我屋企個部電腦上網真係好慢
所以我成日打機(打部機)
btw.
大家唔好用和記寬X

poor guy

引用:
原帖由 waipun 於 2011-2-16 22:04 發表

我就係去公司到開
明唔明?
btw.
大家唔好用和記寬X
更新一下啦!!和記寬X早就改左名啦!!
唔係和記好耐啦!!
www.blhost.hk】致力提供不同類型而且高質素的伺服器,服務包括網站寄存、電郵服務、域名註冊、獨立伺服器、網頁設計 、VPS、伺服器租用服務

我講個個係3
唔係之前個個
btw.
其實我想問下你係邊度登記域名?
thx
poor guy

引用:
原帖由 ngtatshun 於 2011-2-16 18:06 發表
禁言?唔驚 係咪覺得好驚訝啊????pro man
唔多驚訝. 大把人比人禁言都有其他AC入啦
PRO MAN姐係咩???唔多明WO. 真係好好奇有時你講野最後上個D英文有咩意思..
OMG,PRO MAN. 我真係唔多明
求解答
BTW. 下次發言唔好咁沖動啦. 唔係一陣你又申請個AC又回復我個D POST又唔知你係邊個

bb1000好似只係資料傳輸得快過bb100,但一般都係用bb100,bb1000只岩一D大型既網落系統(如:公司網落)
bb1000好似唔可以同bb100直接比較既,事關bb1000係供應給大型既網落系統,咁即係多人用佢個網落上lor,咁多人上咪會慢lor...同埋如果你用router,又係bb1000,你都要選個合適既router,如果唔係又會變番bb100(router會幫你自動調節網速)
bb1000流量太大,家用電腦多數負擔唔到。就算你係公司用,咁多人同時上網,咪又係慢..

一個關於server既post都可以咁多人狂回..
之後我睇下做乜事..
引用:
原帖由 waipun 於 2011-2-16 22:04 發表

我就係去我老豆既公司到開
明唔明?
btw.
大家唔好用和記寬X
"和記寬X"
和記呢.. 就人地個名黎, 寬X呢 就第2樣野黎
.ect 香港寬x 有線寬x, 之後我就心諗一句..
你係想話比人地聽 唔好用和記d野呀..?
定一話想話比人聽唔好用和記寬頻
你個真正意思我唔知, 但我一諗就諗起和記寬頻

到底點解唔係"和x寬頻" 係"和記寬X"?

YaTi長期0人  有時入左去想玩可惜無人係到

引用:
原帖由 AceOfSpadesL33T 於 2011-2-17 04:24 發表
一個關於server既post都可以咁多人狂回..
之後我睇下做乜事..

"和記寬X"
和記呢.. 就人地個名黎, 寬X呢 就第2樣野黎
.ect 香港寬x 有線寬x, 之後我就心諗一句..
你係想話比人地聽 唔好用和記d野呀..?
定一話想話比 ...
我諗佢驚D人唔知係和記

引用:
原帖由 3l0ve 於 2011-2-17 04:31 發表
YaTi長期0人  有時入左去想玩可惜無人係到
點會,你幾時玩先
通常都會有唔少人

引用:
原帖由 愛影。絕望 於 2011-2-17 17:24 發表

點會,你幾時玩先
通常都會有唔少人
自吹?
小心流口水

開ser lag唔lag關底版事咩?
我有成1GB ram
唔夠?
btw,
我想問下你係邊度登記域名?
thx

poor guy

引用:
原帖由 waipun 於 2011-2-17 19:39 發表

自吹?
小心流口水

開ser lag唔lag關底版事咩?
我有成1GB ram
唔夠?
btw,
我想問下你係邊度登記域名?
thx
自吹
我吹咩啊!!
我講都係事實
仲有1GB RAM好多咩 係唔夠lo
我都8GB RAM啦!!
BUT個CPU差左d (好快會換
仲有底版都會關d事lo
你要睇你部機係要睇部機既全部
我有好既cpu but個底版唔可以完全支持到 都係等於廢
域名自己上網找一下都找到啦!!

宣傳片.. 第一果個閃光... 整得真D喇

60 1234
發新話題