發新話題

YaTi伺服器系列資訊

[Close]

YaTi伺服器系列資訊

伺服器資訊:

伺服器名稱狀態No-IP位置port
#1|監獄模式|開放中yati01.tk27015
#2|基地建造|開放中yati01.tk27016
#3|殭屍風暴|開放中yati01.tk27017
#4|雷射捉人|開放中yati01.tk27018
#5|跳躍練習場|開放中yati01.tk27019
#6|死亡奔跑|開放中yati02.tk27015
#7|未定模式|即將開放yati02.tk27016
#8|捉迷藏|開放中yati02.tk27017
#9|殭屍風暴|即將開放yati02.tk27018
#10|跳板模式|開放中yati02.tk27015

註:伺服器內設有伺服器系列的插件,方便各位用來轉到其他所屬的伺服器

宣傳片:

開放時間:
盡量達到24小時

有任何問題,請到以下網址查詢

http://ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=354630&;;extra=page%3D1&frombbs=1

www.blhost.hk】致力提供不同類型而且高質素的伺服器,服務包括網站寄存、電郵服務、域名註冊、獨立伺服器、網頁設計 、VPS、伺服器租用服務

引用:
原帖由 蝙蝠俠MX 於 2011-2-12 09:48 發表
支持下 . . . . . . . .
如果, 個Server D Admin 係有能者就好了

咩叫做能呀 . . . .
能 - ?
L,9i,ToNick,Ar Yin依4個admin算唔算係能者
www.blhost.hk】致力提供不同類型而且高質素的伺服器,服務包括網站寄存、電郵服務、域名註冊、獨立伺服器、網頁設計 、VPS、伺服器租用服務

#3|殭屍危機|正式開放

請各位多多支持!!

引用:
原帖由 20ghjsty 於 2011-2-12 18:45 發表

我1個都唔識
L咪係TONY lo
唔係唔識啊!!

引用:
原帖由 toys2525a 於 2011-2-12 22:22 發表
L邊Q個黎
同埋乜CS版主唔係KAHO個D咩
咩野TONY呀
唔識佢WO
自膠
vLan CS版主
你真係膠左啦!!

估唔到kaho都仲有唔少人識既啊!!

引用:
原帖由 CTPs 於 2011-2-13 21:29 發表

你仲多人識.  吹水吹得咁勁
我識好少人
我點吹水啊!!

引用:
原帖由 SuPeRHunTeR 於 2011-2-13 21:55 發表

都話左係:
無 | 限期 | 關ser
只有SuPeRHunTeR知我意思

已經加入左宣傳片,唔知大家覺得點!!
希望大家多多支持

引用:
原帖由 waipun 於 2011-2-16 16:00 發表
又改名?
係唔係EYWE呢個名做唔落去
仲有你個宣傳片好(廢)

btw.
你可以開10個ser
仲要24?
就算2個人開你都要開5個
你個CUP用咩做?
我用4核 & bb1000開4個ser都有D lag ...
你唔識set野姐
仲有4核都有分既啊!!
仲要睇下你個RAM同底版
自己清楚左先講啦!先再同人比啦!!
攪緊笑咩?

引用:
原帖由 蝙蝠俠MX 於 2011-2-16 18:18 發表

原來你部機已經可以行到去1000Mbps 真係勁
多數話自己用緊BB1000 Ge人我都覺得好奇
咁快有機可以行到去1000Mbps

PS : BB1000 多數用係公司到的 , ,  ,,  , ,, ,  ,

你個個係Portal Ending Song黎 . . . . . . ...
bb1000其實我都唔知點
只係我打去問香港_頻,佢係話我bb1000
你問香港_頻,我唔知點解比你聽

引用:
原帖由 waipun 於 2011-2-16 22:04 發表

我就係去公司到開
明唔明?
因為我屋企個部電腦上網真係好慢
所以我成日打機(打部機)
btw.
大家唔好用和記寬X
更新一下啦!!和記寬X早就改左名啦!!
唔係和記好耐啦!!

引用:
原帖由 3l0ve 於 2011-2-17 04:31 發表
YaTi長期0人  有時入左去想玩可惜無人係到
點會,你幾時玩先
通常都會有唔少人

引用:
原帖由 waipun 於 2011-2-17 19:39 發表

自吹?
小心流口水

開ser lag唔lag關底版事咩?
我有成1GB ram
唔夠?
btw,
我想問下你係邊度登記域名?
thx
自吹
我吹咩啊!!
我講都係事實
仲有1GB RAM好多咩 係唔夠lo
我都8GB RAM啦!!
BUT個CPU差左d (好快會換
仲有底版都會關d事lo
你要睇你部機係要睇部機既全部
我有好既cpu but個底版唔可以完全支持到 都係等於廢
域名自己上網找一下都找到啦!!

發新話題