發新話題

YaTi伺服器系列資訊

[Close]
引用:
原帖由 AceOfSpadesL33T 於 2011-2-12 21:52 發表

哈 哈 哈 哈 哈 哈......
做咩係到昆POST呀.. 小心而個AC又比人禁言 :lol

引用:
原帖由 F4k2=] 於 2011-2-13 22:09 發表
算啦你信用已經變0    btw 版主大晒... omg
版主個名就要記住 omg
版主就一定要識 omg
一唔識版主個名就要ban omg版主就係= server能者 omg
點解你要講咁多次OH MY GOD.
你的天怎麼了啦嗎?_?
信用你鍾意點講咪點講LO..
而家打機定做生意呀
成日穿越哂現實. 唔好咁認真啦

引用:
原帖由 F4k2=] 於 2011-2-15 18:40 發表
咁我都係鍾意講,你又咁認真黎做咩 ? 唔好周圍挑釁人啦小dd
挑釁到你呀?
我唔係好清楚原來咁樣就挑釁到你WO.
我唔係好認真渣.你覺得我好認真咩
有時我見你地咁認真回POST我咪認真少少同你講下野LO~不過我又覺得唔算好認真GE.
你鍾意點講.你自己事啦.只不過對你有幾多句"OMG"有D好奇姐:lol :lol

引用:
原帖由 20ghjsty 於 2011-2-16 02:57 發表

佢係愛影。絕望個_ _ 同佢嘈冇用 no開戰
原來你先係真挑釁
填充題我就唔填啦. 下次打埋出黎啦
BTW.你頭像真係好型.又係shoop da whoop.

引用:
原帖由 F4k2=] 於 2011-2-16 07:39 發表
原來係人地 既 狗 狗仰大名啊有時真係唔知,點解d人只係識串人,但係實力就只係小學_ 程度
唉. 你咁做只會令到你自己比人禁言

引用:
原帖由 ngtatshun 於 2011-2-16 18:06 發表
禁言?唔驚 係咪覺得好驚訝啊????pro man
唔多驚訝. 大把人比人禁言都有其他AC入啦
PRO MAN姐係咩???唔多明WO. 真係好好奇有時你講野最後上個D英文有咩意思..
OMG,PRO MAN. 我真係唔多明
求解答
BTW. 下次發言唔好咁沖動啦. 唔係一陣你又申請個AC又回復我個D POST又唔知你係邊個

引用:
原帖由 AceOfSpadesL33T 於 2011-2-17 04:24 發表
一個關於server既post都可以咁多人狂回..
之後我睇下做乜事..

"和記寬X"
和記呢.. 就人地個名黎, 寬X呢 就第2樣野黎
.ect 香港寬x 有線寬x, 之後我就心諗一句..
你係想話比人地聽 唔好用和記d野呀..?
定一話想話比 ...
我諗佢驚D人唔知係和記

發新話題