33 123
發新話題

膠片 [Batman Film]

[Close]

膠片 [Batman Film]

突然間好想試下整片
就叫佐班人拍片    可惜佢地係唔聽我講野   搞到拍佐勁耐   同埋我Cut走佐好多Past

導演 : 蝙蝠俠
  演員 : mK
            ToNick
            GoBlin
            Dicky
            MinG
            H0*

FPS [神]手

浪費我咁多時間

你哂左我人生既1:28秒

我既意思係你浪費我咁多時間同你拍呢條膠片 你班友搞咁耐
不過你第都拍得唔錯既 支持一下吧
batman

引用:
原帖由 CTPs 於 2011-2-12 17:23 發表
你哂左我人生既1:28秒

團長:AcE* L4zy
副團長:AcE* k4h0zZ

團員:AcE* F4k2=]
        AcE* rayz
        AcE* P4tz
        AcE* B4tM4n         <--
        AcE* F1zz`               

AcE* x Ja4aN

引用:
原帖由 AceOfSpadesL33T 於 2011-2-12 22:57 發表

團長:AcE* L4zy
副團長:AcE* k4h0zZ團員:AcE* F4k2=]
        AcE* rayz
        AcE* P4tz
        AcE* B4tM4n         
什麼意思???

喂 , 大佬
第一次整片係咁嫁啦 . . . .
仲要D人咁唔合作
想好都難
FPS [神]手

哈,都幾膠下

拍片唔係搵熟人嫁咩-.-''
得閒請教下本神呀嘛(唔係本_神wow)
佢d片真係幾好

引用:
原帖由 MiNGYeUnG 於 2011-2-17 19:27 發表
拍片唔係搵熟人嫁咩-.-''
得閒請教下本神呀嘛(唔係本_神wow)
佢d片真係幾好
第1眼真係fake左
我要演員拍片

好fake咩-.-''
我想拍cs片

個導演真系好膠
晒左我分半鐘
`願與你重逢

又係度串人,為左做今日之星,狂回人仲串人,無品。

又話過我ge人
如果 你做到一個比火神鳥 [追逐] 更好ge片出黎比我睇
我就算數
如果做唔到 就唔好係到串
FPS [神]手

無聊

33 123
發新話題