發新話題

[疑問] [ 疑問 ] 小第有野唔明.求入

[Close]
引用:
原帖由 R#p.夢 於 2011-2-13 22:15 發表
其實果女仔 係鐘意我?
你答左我先
【我同佢講左玩fd電話【係女仔】】佢講 玩lor 我打左比個女仔 講左2-3句佢講 唔左你啦 唉

個時你同你玩電話個條女傾緊  (左你啦 唉)佢彈呢句野出黎 ?
or你地傾完佢先講@@?

引用:
原帖由 貓小姐 於 2011-2-14 03:35 發表

你答左我先
【我同佢講左玩fd電話【係女仔】】佢講 玩lor 我打左比個女仔 講左2-3句佢講 唔左你啦 唉

個時你同你玩電話個條女傾緊  (唔左你啦 唉)佢彈呢句野出黎 ?
or你地傾完佢先講@@? ...
佢係我講講下電話 講出呢句
嫩嫩

有 佢咁緊張就知有事喇

引用:
原帖由 R#p.夢 於 2011-2-14 20:20 發表

佢係我講講下電話 講出呢句
甘你點收料=.=
咪比人知你玩電話囉

甘佢應該出於妒忌

喜歡個人更難

佢應該對你仲有feel既>/< 你最好就同多d佢傾電話 等佢吾好唔會你
熊貓正在努力找OO中

引用:
原帖由 鬆弛熊の囡 於 2011-2-16 21:32 發表
佢應該對你仲有feel既>/< 你最好就同多d佢傾電話 等佢吾好唔會你
佢次次講佢都係基= =
喜歡個人更難

睇黎佢對你唔錯WO

接受佢吧```

我覺得佢對你係有feel既
一個女仔知道自己鍾意既人同第2d女仔有接觸就會好緊張/嬲

約佢出來,佢就會明嫁啦

如果佢再話你溝女啦~~
你答佢~~除左你我咩都唔要就上到手~~
佢多數叫你咪講笑個d~~你一定要比個認真樣佢^^

引用:
原帖由 貓小姐 於 2011-2-13 01:26 發表
我覺得佢對你有feel
佢講  唔左你啦 唉 個時同個條女收左線未??
定你玩玩下電話個時佢無啦啦彈呢句野出黎?
同埋佢話唔阻你溝女個d~~多數係妒忌lor
咪係...........發下悔氣姐........

佢鍾意你,佢係想你哄返佢

如果真系有呢o的女仔會主動就真系幾好
but,,感覺上
佢似玩家"玩人個隻,,姐系摟枕"

引用:
原帖由 l0v3sTaR 於 2011-2-20 04:45 發表
如果真系有呢o的女仔會主動就真系幾好
but,,感覺上
佢似玩家"玩人個隻,,姐系摟枕"
唔係好明= =
愛一個人更難

發新話題