發新話題

瀟灑*7v7*FOR FUN[2.1.2.1] [Coop2]

[Close]
thank you for sharing

COOP2 成日FULL SER 點玩

點解我成日入5到你個SER...佢話 "  connection failed afther 10 try:"

如果入我場有黑畫面問題好正常,只需要重新番回大廳重新LOAD多幾次入黎即可

如果你出現" connection failed after 10 retries"咁即係代表你防火牆設置有問題!
可以留意router(分插器)防火牆設定,WIndows防火牆設定,防毒軟件防火牆設定
設定左比LEFT 4 DEAD2呢隻GAME可以通過防火牆即可

已於31/3/2011
UPDATE [2.0.6.3] 版本

無限包  太逆天啦  最好改少d

tank 打車  可唔可以唔會爆炸 ?   打3下車就爆炸著火  

藥包唔係無限的,約十多個左右...
因為我個場感染者加強左好多,
爆車同多藥包,救人加血只係幫助倖存者同維持番遊戲平衡...
如果只加強感染者,不加強倖存者,太不公平了
無人會想做屍吧!??
同埋新手玩會點諗?
希望大家多多體諒,
始終技術同合作性勝於一切,
你隊合作性好既話,人地根本無乜機會用到藥包@@
TANK控制得好既話即使唔打車都可以好勁,
就算你打車著左火扣左血,都可以繼續打車,你有技術人地都係走唔甩

引用:
原帖由 kenwick829 於 2011-4-5 21:06 發表
藥包唔係無限的,約十多個左右...
因為我個場感染者加強左好多,
爆車同多藥包,救人加血只係幫助倖存者同維持番遊戲平衡...
如果只加強感染者,不加強倖存者,太不公平了
無人會想做屍吧!??
同埋新 ...
真係好笑

十幾個包根本冇意思
仲有d  admin太狗整臭哂個server

場場識玩既一隊  對面隊實比人屈

引用:
原帖由 daniel20029 於 2011-4-6 15:52 發表

真係好笑

十幾個包根本冇意思

個個對抗server都系甘啦  d熟人一隊啦  屈死你幫新手

引用:
原帖由 001447 於 2011-4-6 20:24 發表

個個對抗server都系甘啦  d熟人一隊啦  屈死你幫新手
瀟_場係咁
s__場都係咁
♥ siumingbb`

反對 樓上所講既野

我都有去你地所謂既 『對面隊』玩

最大既問題係  好多人都唔開喇叭

叫左好多次都冇反應   各有各玩

(↑打字  語音 都冇反應)

我想強調既係    新手   玩得唔叻 唔係一個問題

但最起碼  開大D個喇叭  聽下D特感既聲  聽下隊友講既野

好似做TANK 唔係好識既   就大方D 問下同隊有冇人識玩

或者等轉手   

而唔係個人主義 自己想點就點     thx

引用:
原帖由 daniel20029 於 2011-4-6 15:52 發表

真係好笑

十幾個包根本冇意思

:o 有人講,,

引用:
原帖由 jackyinmate 於 2011-4-7 03:06 發表
反對 樓上所講既野

我係 燕尾蝶   我都有去你地所謂既 『對面隊』玩

最大既問題係  好多人都唔開喇叭

叫左好多次都冇反應   各有各玩

(↑打字  語音 都冇反應)

我想強調既係    新手   玩得唔叻 唔係一個問題 ...
我同意佢講既野

你識既一隊係咁屈d新手.. 咪只係會令到d人走場..

以後d人見到依個場知道入黎會比人屈仲入黎玩咩

個場好正,好好玩,d插件都改得好好,次次入game都會首選你個場先~
撐你呀~~

發新話題