發新話題

瀟灑*7v7*FOR FUN[2.1.2.1] [Coop2]

[Close]
引用:
原帖由 jackyinmate 於 2011-4-7 03:06 發表
反對 樓上所講既野

我係 燕尾蝶   我都有去你地所謂既 『對面隊』玩

最大既問題係  好多人都唔開喇叭

叫左好多次都冇反應   各有各玩

(↑打字  語音 都冇反應)

我想強調既係    新手   玩得唔叻 唔係一個問題 ...
我都覺得你講得好岩,就算係識既又點?識就會特別勁d?
l4d係講求合作性,大家都唔合作又點玩呢?
我都有試過遇到你既情況,d人根本各有各玩,你有你開咪up,我有我自己玩,
如果兩隊都合作既,又點會屈呢?

引用:
原帖由 daniel20029 於 2011-4-6 15:52 發表

真係好笑

十幾個包根本冇意思
仲有d  admin太狗整臭哂個server

場場識玩既一隊  對面隊實比人屈
每個場有自己既特色,你玩開d場冇10幾個包,唔等於其他場唔可以有10幾個包囉

引用:
原帖由 daniel20029 於 2011-4-6 15:52 發表

真係好笑

十幾個包根本冇意思
仲有d  admin太狗整臭哂個server

場場識玩既一隊  對面隊實比人屈
多謝你既意見
但我真係唔想係度罵戰,但我開SER唔係為左收受利益,只係為求大家開心,
我只覺得點設定係我既事
咩SER都係熟人同熟人一齊啦,我覺得係正常情況,
人地PART開有默契嘛,你都可以同其他玩家混熟架
始終合作才是皇道,識玩但合作唔到都係會輸的

於11-4-2011更新

1.得到多位玩家反應,多人投票通過
所有有藥包的位置由原來的18個變更為4
安全室自動派藥包,每人一個
(加上原有4個在安全室共13個,防止偷跑偷打所以13個)

2.自動升級紅外線錨準(必須已經撿取主要武器)

3.所有倖存者可以於對話欄

輸入!hat來選擇你佩服的帽子
輸入!hatoff不佩帶帽子
輸入!hatshow設定自己睇唔睇到自己頂帽

引用:
原帖由 kenwick829 於 2011-4-7 18:22 發表

多謝你既意見
但我真係唔想係度罵戰,但我開SER唔係為左收受利益,只係為求大家開心,
我只覺得點設定係我既事
咩SER都係熟人同熟人一齊啦,我覺得係正常情況,
人地PART開有默契嘛,你都可以同其他玩家 ...
我只覺得點設定係我既事 < 又要人比意見你你又要咁同人講=.=
如果你係唔接受人地意見咪只係會令到個場小人入黎玩
d人一見到你地場只係會令人覺得入黎只係會比人屈...
有咩意思...?
咩SER都係熟人同熟人一齊啦,我覺得係正常情況, < 吾係正吾正常.. 只係太過份.. 9個熟人一隊打一d 3吾識7既街客
只係覺得有d屈機姐....
仲有..太多admin你唔覺得好有問題咩...
唔怕俾人講唔fair ?

引用:
原帖由 emo_56jbabe 於 2011-4-11 13:45 發表
< 又要人比意見你你又要咁同人講=.=
有咩意思...?
我無言了........................................

閃姐你係admin的話就唔該用下權力禁下罵戰啦= =

引用:
原帖由 emo_56jbabe 於 2011-4-11 13:45 發表
又要人比意見你你又要咁同人講=.=
有咩意思...?
其實每個場都有自己特色
無咩可能會符合到所有人既期望
只可以盡量滿足大部分人
如果要符合晒所有人根本無咩可能,所以先有咁多場比你揀
個個場唔同setting-_-

個個場都會有熟人一隊既情況架
我地d熟人其實係會多到同唔到一隊
如果你想一齊玩既 可以開咪同喇叭/打下字
我地都係志在吹水先同一隊
唔係個個都勁架

如果你覺得咁都屈既 可以入下s字頭場睇下-_-
佢地出名熟人自己玩 唔理新手咁滯
就算係咁,都好合理

新人就係咩都新架啦
無理由你一入場就全村人歡迎你
多數都唔識 要自己熟左先有默契
接受下人地意見 學下點玩
同人多d傾計溝通 自自然然會有fd同你玩 到時咪到你果隊「」囉

admin其實都唔多
一個係場主 其他都唔多同時間玩
仲要主要係幫人轉隊(錯隊/有人行開左幫手轉返花生)

如果admin唔夠,反而問題仲多
有人嗌交,偷步,掛機咁點算?
之前都試過無admin果陣,有人掛機開始唔到,個名單入面又kick唔到佢
d人個個轉晒花生,都kick唔到,咁點-_-?

最後...
我真係好質疑你玩左呢隻game幾耐,

你係咪個個場都玩唔熟架?玩2玩又走果d?
如果你係玩得熟某d場既話,你都係屈新手果d人黎架wor
同埋無論咩game都係舊玩家贏新玩家架啦,想勁咪比心機囉
除非你玩咩game都做開「新手」既姐

比心機玩耐d先講啦-_-

一係你留個名黎睇下,下次見到你一齊玩啦

係囉....點解你地個個都黎呢到講瀟灑場既.....其實你地係咪 S 字頭果個場D 人黎架
S 字頭個場熟人嚴重過瀟灑場多多聲啦又唔見你地講下佢既!?
係WOR...人地可以10 CHARGERS  打你一個爽死啦  XD
點解又無人叫佢改小D 既, 又有超級特感!
開波又要等佢地吹完水先玩得....SO SAD
又會無人開POST話佢囉  VERY SAD!!
可能你地鍾意比特感圍抽既感覺...哈;P

閃亮亮同害羞羞 佢 2 個都唔係玩左好耐JA...人地都係玩左  2, 3個月但係人地肯接受意見又開MIC問...
記得之前佢地無MIC 既時候...佢地都會打字問野同答野
唉....你地呢D 玩家咪叫雞蛋裡挑骨頭囉....意見多多又唔肯接受....只係識一味批評人地點樣點樣

尋晚發生既罵戰應該唔會再有發生既可能....同埋尋晚有人  (唔講名, 等你自覺)  係到扇風點火都已經即刻KICK 左
仲有你地係咪睇得黑社會劇情既戲太多, 睇到上哂腦

講既係咁多!!
接唔接受你地既問題, 繼唔繼續玩呢個場都係你地既問題!!;P;P

有咩場係S字頭????

引用:
原帖由 apple_W 於 2011-4-12 21:57 發表
有咩場係S字頭????
唔係應該C字頭咩 ?

P.S : 接龍都係無意義 .......

好爛GAG,哈哈
不過點都好啦其實我覺得各有各特色
大家都係為左隻GAME好姐
開得場已經係無私既奉獻啦

引用:
原帖由 kenwick829 於 2011-4-12 23:56 發表
好爛GAG,哈哈
不過點都好啦其實我覺得各有各特色
大家都係為左隻GAME好姐
開得場已經係無私既奉獻啦
同意
我地開ser既場主無非都係大家想開開心心咁玩,無理由就你一個,而導致其他玩家玩得唔開心
加上vlan有各種不同既server,你覺得呢個server d人好狗既,你可以到不同的server玩下

引用:
原帖由 Eternal_AnGeL 於 2011-4-12 17:37 發表
係囉....點解你地個個都黎呢到講瀟灑場既.....其實你地係咪 S 字頭果個場D 人黎架
S 字頭個場熟人嚴重過瀟灑場多多聲啦又唔見你地講下佢既!?
係WOR...人地可以10 CHARGERS  打你一個爽死啦  XD
點解又無人叫佢改 ...
我覺得有問題既係你囉

你知唔知道呢個post邊個開嫁=]
唔講瀟洒  唔通講特首?
家下係你有問題    係呢到係咁講sky場壞話
瀟洒場setting有問題  而sky場setting就好有問題
唔代表  瀟洒場冇問題  只係人地衰d  ok?
難道別人殺人放火   你只係高買 就係冇罪?

anyway 瀟洒有改包既數量  證明佢真係有接受大家意見

相反你呢d不思進取既意見就唔該收收佢

比人屈都唔係問題

仲要比d自以為好勁既人串

你贏只不過係贏你既隊友夠合作

發新話題